- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έκκληση από Δ. Κρεμαστινό για ενότητα στο ΚΙΝΑΛ
Τι αναφέρει στην επιστολή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου
«Κύριος στόχος όλων μας η ενότητα του κόμματος», το μήνυμα Κρεμαστινού για τη διαμάχη Γεννηματά-Βενιζέλου.
Έκκληση για ενότητα στο Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός στη σκιά της ρήξης ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την κίνηση της πρώτης να μην τον τοποθετήσει επικεφαλής στο Επικρατείας. Σε επιστολή του προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ καλεί άπαντες να συμβάλουν στην ενότητα του κόμματος.
Αναλυτικά η επιστολή Κρεμαστινού:
Αγαπητέ συνάδελφε,
Σε μια στιγμή που το κόμμα μας βρίσκεται σε άνοδο, θα είναι μεγάλο λάθος να προσέλθουμε στις εκλογές διχασμένοι. Είναι αναμφισβήτητο ότι προέκυψε διαφορετική εκτίμηση όσον αφορά την πολιτική σκοπιμότητα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας που σχετίζεται με την πρώτη θέση, μεταξύ της Προέδρου μας κας Γεννηματά και του πρώην Προέδρου κ. Βενιζέλου.
Πιστεύω πάντα ότι πρέπει -ανεξάρτητα με την άποψη που έχει ο καθένας μας- όχι μόνο εμείς να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλά να προσπαθήσουμε το πνεύμα της ενότητας να το μεταφέρουμε και στους ψηφοφόρους μας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα μπορεί να πείσει και τους πρώην Προέδρους του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του κ. Βενιζέλου να κάνουν μια έκκληση ενότητας προς τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος για να προσέλθουν ενωμένοι στις εκλογές.
Η διαφορά αντιλήψεων ακόμα και μεταξύ των Προέδρων σε ένα ιστορικό δημοκρατικό κόμμα είναι αποδεκτή, αλλά η ενότητα του κόμματος που συνδέεται άμεσα με την ιστορική του πορεία και την επιβίωση του, πρέπει να αποτελέσει τον κύριο στόχο όλων μας.
Πιστεύω ότι κι εσείς συμμερίζεστε αυτές τις απόψεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.