- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δούρου: Μεγάλο μου ατού το έργο που έχω κάνει στην Περιφέρεια
«Ο Πατούλης το μόνο που έχει να επιδείξει είναι φωτογραφίες που σπρώχνει παιδιά»
Δούρου: Μεγάλου μου ατού στις εκλογές το έργο μου στην Περιφέρεια. Ο Πατούλης το μόνο που έχει να επιδείξει είναι φωτογραφίες που σπρώχνει παιδιά
Αισιόδοξη εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών εμφανίζεται η Ρένα Δούρου, υποστηρίζοντας πως το ποσοστό που είχε στις αντίστοιχες εκλογές του 2014 δεν απέχει πολύ από το σημερινό της ποσοστό.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», υποστήριξε πως το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το έργο που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας της στην περιφέρεια Αττικής και τελικά αυτό θα είναι που θα κρίνουν οι ψηφοφόροι, ενώ χαρακτήρισε «αθεμελίωτες» τις κατηγορίες που της αποδόθηκαν για τις δυο μεγάλες εθνικές τραγωδίες -με τους 126 νεκρούς- που συνέβησαν επί των ημερών της στη Μάνδρα και το Μάτι.
Όπως τόνισε η κυρία Δούρου, το δίλημμα της επόμενης Κυριακής είναι ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης, δηλαδή Δούρου ή Πατούλης, καθώς η σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου έχει ήδη καθοριστεί από τον πρώτο γύρο.
Πρόσθεσε δε ότι η ίδια έχει αποδείξει πως μπορεί να συνθέτει και να εξασφαλίζει τη συναίνεση, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα αν μπορεί να κάνει το ίδιο και ο κ. Πατούλης στον οποίο καταλόγισε «ψευτομαγκιά» στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται και τον κατηγόρησε ότι αποφεύγει τον διάλογο, καθώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέκλεισε από τα debate τους άλλους ανθυποψηφίους για την Περιφέρεια.
Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι την περασμένη Κυριακή η κάλπη «εργαλειοποιήθηκε» τόσο από τον κ. Μητσοτάκη, όσο και από τον αντίπαλο της στην περιφέρεια τον κ. Πατούλη.
Πρόσθεσε δε πως η ίδια δεν έκρυψε ποτέ την κομματική της προέλευση, σε αντίθεση με τον κ. Πατούλη, τον οποίον όταν τον συμφέρει δηλώνει ανεξάρτητος και όποτε κρίνει ότι θα τον βοηθήσει δέχεται τη στήριξη της ΝΔ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.