- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης: «Το μίσος νικιέται μόνο με την Παιδεία»
Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου με τον επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη
Μια βόλτα στην Αθήνα έκαναν ο υποψήφιος δήμαρχος και ο επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.
Τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα συνάντησε χθες το απόγευμα ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπατώντας μαζί του στην πόλη είχε την ευκαιρία να του παρουσιάσει το σχέδιο του για την Αθήνα. Άλλωστε οι δύο άντρες γνωρίζονται καλά και έχουν συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια για θέματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου.
Παράλληλα, συζήτησαν για τα προγράμματα στήριξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση των προσφύγων, η έλλειψη της οποίας ευνοεί φαινόμενα ριζοσπαστικοποίησης και φονταμενταλισμού. Προγράμματα που εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Προσφυγικού στην Ευρώπη.
«Το μίσος αντιμετωπίζεται και νικιέται μόνο με την Παιδεία» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στον Ευρωπαίο Επίτροπο στον οποίο πριν από λίγες ημέρες απονεμήθηκε μία ακόμα διεθνής αναγνώριση του έργου του. Συγκεκριμένα, η Ισπανική πόλη Γκερνίκα τον τίμησε για την ευρωπαϊκή ανθρωπιστική βοήθεια με το «Βραβείο Ειρήνης και Συμφιλίωσης» για τη μεγάλη προσφορά του στην προώθηση αυτών των δύο οικουμενικών αξιών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.