- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης: Αμιγώς «πολιτική» η δήλωση για τον κ. Κυμπουρόπουλο
Ποιο ήταν το δίλημμα του αναπληρωτή υπουργού για την πρόταση μομφής
Σκληρή κριτική στη ΝΔ άσκησε ο Παύλος Πολάκης σε βάρος του οποίου η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση μομφής.
«Προβληματίστηκα έντονα για τη γλώσσα που έπρεπε να χρησιμοποιήσω σήμερα για να αντιμετωπίσω την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ σε βάρος μου», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας απόψε.
«Σκέφτηκα αν πρέπει να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα των Σφακίων ή του Χάρβαρντ. Αλλά όποια και να χρησιμοποιήσω, δεν θα την καταλάβει ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει την ψυχολογία των Σφακιανών αλλά ούτε τη γλώσσα του Χάρβαρντ. Με τη χθεσινή του ομιλία ο κ. Μητσοτάκης εκτός από ανεπαρκής αποδείχθηκε και φυγόπονος. Διότι η ομιλία του ήταν συνονθύλευμα από τσιτάτα που φαίνεται ότι δεν τα έχει γράψει ο ίδιος αλλά του τα έχει επιβάλει το συγκρότημα της διαπλοκής», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και παρατήρησε ότι η ομιλία του προέδρου της ΝΔ έτυχε χλιαρών χειροκροτημάτων από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και παγερής αποδοχής.
«Δεν σας κάνει εντύπωση κύριε Μητσοτάκη που σας χειροκρότησαν όχι τόσο ζωηρά οι βουλευτές σας; Είναι για τον ίδιο λόγο που όταν βγαίνετε σε κάποια τηλεόραση πέφτει η τηλεθέαση. Το εκτόπισμα σας είναι μικρό και θα αποδειχθεί στις εκλογές της 26ης Μαΐου όταν θα κινηθεί, από το κόμμα σας η διαδικασία αντικατάστασής σας για την ήττα που θα υποστείτε», είπε ο Παύλος Πολάκης.
«Ό,τι έχω καταφέρει το οφείλω στην έντιμη και επίπονη προσπάθεια μου και την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας μου, και όχι στο γεγονός ότι ήμουν ο γιος του μπαμπά μου», είπε ο Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε: «έχουμε χαλύβδινη και ατσάλινη υπομονή για να αντέξουμε τον πόλεμο από τα συμφέροντα που έχασαν εκατομμύρια γιατί τους κόψαμε τον πακτωλό των χρημάτων που νέμονταν τα προηγούμενα χρόνια καταληστεύοντας τον χώρο της υγείας».
«Αντιμετώπισα τον κ. Κυμπουρόπουλο ως ισότιμο πολιτικό συνομιλητή. Πιστεύω ακράδαντα ότι βρίσκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας. Δεν είμαι εγώ που έδειξα έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του αλλά τα στελέχη σας που έσπρωχναν τα προηγούμενα χρόνια όλα τα άτομα με αναπηρία στον κοινωνικό Καιάδα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και τόνισε ότι η δήλωσή του για τον κ. Κυμπουρόπουλο ήταν αμιγώς πολιτική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.