- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωράκης: Η Ελλάδα μοιάζει με Ντίσνεϊλαντ για παλαιοημερολογίτες
Προκάλεσε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να πουν στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι θέσεις τους για την Ευρώπη
«Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που έχει ξεκάθαρους, διαπιστωμένους στόχους για την Ευρώπη» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του.
«Οι πολίτες να κινηθούν πέρα από τις παλιές θεωρίες και ιδεοληψίες της αριστεράς και της δεξιάς και να δουν τον κόσμο με σύγχρονα μάτια», επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ρ/σ Αθήνα 9,84 και στην εκπομπή «Η Αθήνα Σήμερα» της Νόνης Καραγιάννη, τονίζοντας πως αυτή είναι η προσπάθεια που καταβάλλει το Ποτάμι εδώ και πέντε χρόνια.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, συνδυάζοντας τις αντιδράσεις κάποιων δυνάμεων σε επίκαιρα γεγονότα, έκανε την διαπίστωση πως «η Ελλάδα μοιάζει σαν μία Ντίσνεϊλαντ για κάθε είδους παλαιοημερολογίτες».
Από τη μία ο αποκλεισμός, χθες Πρωτομαγιά, των νησιών και αεροδρομίων της χώρας για 24 ώρες και η στήριξη που παρέχουν κάποιες δυνάμεις στο καθεστώς Μαδούρο και τα άλλα απολυταρχικά καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής και από την άλλη η επικίνδυνη, όπως υπογράμμισε, παραποίηση των παλιών εθίμων.
Καταφέρθηκε, μάλιστα, εναντίον της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και των βάρβαρων ενεργειών που τρομοκρατούν τους πολίτες και κατά καιρούς στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.
Ερωτώμενος για τους λόγους που έχει κάποιος να στηρίξει Ποτάμι στις εκλογές της 26ης Μαΐου είπε ότι «το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που έχει ξεκάθαρους, διαπιστωμένους στόχους για την Ευρώπη» και αναφέρθηκε στις 27 θέσεις του Κινήματος που συγκροτούν την πρόταση της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης, προκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ να πουν στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι θέσεις τους για την Ευρώπη.
«Όχι ευχολόγια και γενικότητες, αλλά συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να δει ο κόσμος για να καταλάβει πώς θέλει ο καθένας από εμάς την Ευρώπη», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και επανέλαβε ότι για το Ποτάμι δεν υπάρχει δίλημμα: «Θέλουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και όχι μια Ευρώπη στάσιμη όπως τη θέλουν οι εθνικιστές, οι συντηρητικοί, οι ακροδεξιοί και οι λαϊκιστές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.