- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Ποτάμι έχει 0% υποκρισία, 0% ψέμα και 0% διαφθορά
Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι το κόμμα θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών
Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
«Στις Ευρωεκλογές το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη», υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Πάτρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ποτάμι θα λάβει υψηλά ποσοστά, ενώ δεν απέκλεισε τις μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες στη βάση προγραμματικών όρων.
Αναλυτικότερα, σχετικά με τις δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι: «Το Ποτάμι έχει 0% υποκρισία, 0% ψέμα και 0% διαφθορά. Από αυτά τα πολλά 0% που τρώνε το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, θα πάρουμε μεγάλο ποσοστό στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, διότι ο κόσμος μπορεί να διακρίνει ποιοι τόσο καιρό λένε τα ψέματα, ποιοι πουλάνε ελπίδες».
Για τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε :«Έχουμε πέντε προτεραιότητες και με αυτούς τους πέντε όρους θα γίνει η οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία μετά τις ευρωεκλογές και μετά τις εθνικές εκλογές, αν έχουμε αλλαγή». «Ο λαός αποφασίζει ποιος είναι πρώτος ποιος είναι δεύτερος και εμείς με ποιες θέσεις θα συνεισφέρουμε σε αυτήν την αλλαγή που θα αποφασίσει ο κόσμος».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αφού επανέλαβε τη στάση του Ποταμιού να μην δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές κάλεσε του πολίτες «να σκεφτούν σοβαρά ένα κόμμα καθαρά ευρωπαϊκό, καθαρά προοδευτικό, χωρίς «ναι μεν, αλλά», χωρίς κωλοτούμπες και χωρίς καμία συνεισφορά σε αυτήν την υποκριτική πολιτική που ζεις και καταδυναστεύει τη χώρα».
Τέλος, χαρακτήρισε ντροπή για τη χώρα «την πολύπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία που συντηρούν τα μεγάλα κόμματα και δεν επιτρέπουν την εύκολη ψήφο των ανθρώπων που έφυγαν».
Από τους 540.000 Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό στα χρόνια της κρίσης, μόλις οι 20.000 θα ψηφίσουν στις εκλογές: «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι κομματικές, συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες της ΝΔκαι του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν να αλλάξει και να γίνουμε μία σύγχρονη χώρα», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.