- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στ. Θεοδωράκης: Πρώτη προτεραιότητα η μείωση των φόρων
Το μήνυμά του από τη Λαμία, καθώς συνεχίζει την περιοδεία του με το βαν του Ποταμιού
«Στις ευρωεκλογές του Μαΐου το Ποτάμι θα ξεπεράσει τον στόχο του 5%» δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης από τη Λαμία - «Να μειωθούν οι εισφορές στη μεσαία τάξη»
«Δεν υπάρχει "δεν ψηφίζω", γιατί κάθε φορά κάποιος άλλος θα ψηφίσει για εσένα. Κάποιος άλλος θα παίρνει τις αποφάσεις για εσένα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Λαμία όπου βρίσκεται, συνεχίζοντας την περιοδεία του με το βαν του Ποταμιού. Και κάλεσε τους πολίτες να μην παραδοθούν στο δικομματισμό και να δώσουν μία ψήφο «σε ένα διαφορετικό Κίνημα όπως είναι το Ποτάμι».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως «η πρώτη προτεραιότητα της χώρας αυτήν την στιγμή είναι να μειωθούν οι φόροι και οι εισφορές στη μεσαία τάξη» και εκτίμησε πως αν αυτό δεν γίνει σύντομα «θα σπρώξουμε και άλλους ανθρώπους στο εξωτερικό ή στην αδράνεια».
Σχετικά με τις επιλογές του Ποταμιού στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε πως στόχος του Κινήματος ήταν να εμπιστευτούν ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένη εμπειρία, συγκεκριμένη γνώση και διάθεση να προσφέρουν στην ευρωπαϊκή πολιτική.
«Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι φωτοβολίδες. Έχουμε μία στερεή πολιτική πρόταση και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει και το ψηφοδέλτιο μας και την πρότασή μας και την τόλμη που δείχνει το Ποτάμι για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας» είπε. Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε μία πασαρέλα».
Τέλος, ερωτώμενος για το ποσοστό που πιστεύει πως θα λάβει το Ποτάμι στις προσεχείς ευρωεκλογές, εκτίμησε πως η ατζέντα του προέδρου Μακρόν θα είναι ένας ακόμη λόγος να ψηφίσουν οι Έλληνες το Κίνημα. «Η εκτίμησή μας λοιπόν είναι ότι στις ευρωεκλογές του Μαΐου το Ποτάμι θα ξεπεράσει τον στόχο του 5%, έτσι ώστε να έχει δύο ευρωβουλευτές στην επόμενη Ευρωβουλή» εκτίμησε.
Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευσαν στην περιοδεία του στη Λαμία οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Κορκόβελος και Θανάσης Χειμωνάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H αντιπαράθεση αφορούσε την εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός Άμυνας μιλά για ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν και πρόοδο στις συζητήσεις για την παράταση της συμφωνίας
Με φόντο τον πόλεμο στο Ιράν
Η ΝΔ προηγείται με 25,1% και διαφορά 14,3 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση θετικής στάσης για νέα κόμματα
Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης – Χαμηλή απήχηση για τα νέα κόμματα Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Μέτρα στήριξης στο τραπέζι, με πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ εξετάζει η κυβέρνηση
Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιάννη Μεϊμάρογλου
«Κάνουμε το καθήκον μας» επισήμανε ο πρωθυπουργός
Τι συζητήθηκε στην τριμερή με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Εμανουέλ Μακρόν και του Νίκου Χριστοδουλίδη
Ηρωισμός, ιστορία και πολιτισμός σε 14 νέα συλλεκτικά και αναμνηστικά νομίσματα
Άρθρο της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνας Μιχαηλίδου
Πώς υπολογίζεται και τι ισχύει στην περίπτωση που υπάρχει παραίτηση ή απόλυση
«Η Κύπρος δεν θα είναι ποτέ μόνη -Οι κινήσεις μας είναι αμυντικές», τόνισε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι δικαιούχοι, τι προβλέπει η σχετική ΚΥΑ
Με Patriot στη βόρεια Ελλάδα και F-16 για τη Βουλγαρία – 1.039 επαναπατρισμοί Ελλήνων από Μέση Ανατολή
Όλες οι πληρωμές ανά ταμείο ασφαλισμένων, πότε μπαίνουν οι επικουρικές
Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι που έχουν κάνει λάθος στην αίτηση
"Σήμερα δοκιμάζουμε την πρώτη μας σκέψη"
Οι διεθνείς τιμές πετρελαίου εκτοξεύουν το κόστος βενζίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.