Πολιτικη & Οικονομια

Αγωγή κατά του Κ. Μητσοτάκη κατέθεσε η Θ. Μεγαλοοικονόμου

Ζητά αποζημίωση 30.000 ευρώ «λόγω ηθικής βλάβης» για την Μακεδονία και τις συντάξεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
megalooikonomou
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου/ ©INTIMENEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέθεσε το πρωί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ζητώντας «αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μιλώντας στους «Αταίριαστους» στο ΣΚΑΪ, η κ. Μεγαλοοικονόμου εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους προχώρησε στην αγωγή.

«Το είχα ανακοινώσει. Και στην Ολομέλεια της Βουλής και στον κύριο Χατζή το Σάββατο (στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα»). Ο κύριος Μητσοτάκης συνεχίζει την ίδια τακτική, να λέει συνέχεια ότι έγινε μία συμφωνία να ανταλλάξουμε το Σκοπιανό, τη Μακεδονία μας, με τις συντάξεις.

Εμένα με προσβάλλει ηθικά και το έκανα τουλάχιστον στη μνήμη του πατέρα μου, που κλείνει 28 χρόνια από τον θάνατό του. Ήταν ανάπηρος πολέμου, πολέμησε από την Αλβανία μέχρι τη Μέση Ανατολή για να υπερασπιστεί την πατρίδα μας από τους Γερμανούς και δεν δέχομαι να μας λέει ο κύριος Μητσοτάκης ότι προδώσαμε την πατρίδα μας έναντι των συντάξεων».

Διευκρίνισε μάλιστα πως ζητάει το ποσό των 30.000 ευρώ «Όχι για μένα, για τη 'Γέφυρα Ζωής' και τα άτομα με αναπηρία και σύνδρομο down».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ