- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ Θάνος Πλεύρης και Χριστίνα Τετράδη
Πού κατεβαίνουν - Το who is who
Δύο ακόμα υποψήφιους βουλευτές ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία.
Πρόκειται για τον δικηγόρο Θανάση Πλεύρη, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στην Α' Αθήνας και τη Χριστίνα Τετράδη που θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου.
O Θάνος Πλεύρης είναι απόφοιτος Νομικής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης, και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο το Ιατρικό Δίκαιο. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει δημοσιεύσει μελέτες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές, ζητήματα βιοηθικής και ποινικής ευθύνης στην ιατρική πράξη.
Στη προσπάθειά του για την αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων ίδρυσε τη ΜΚΟ με την επωνυμία «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία (ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ.)». Είναι πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Ευρωβουλευτής και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Είναι παντρεμένος με την Λένα Παπαθεολόγου και έχουν δύο παιδιά.
Η Χριστίνα Τετράδη είναι επιχειρηματίας-ξενοδόχος και δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, απ’ όπου και κατάγεται. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού στο Thames Valley University της Μεγάλης Βρετανίας, και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Marketing. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένη με τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού και βουλευτή Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Περιμένουν για πάνω από δύο χρόνια την απόφαση έκδοσης
Παρεμβάσεις για την κυκλοφορία, την οδική ασφάλεια και την αστυνόμευση
«Δεν εκχωρούνται έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους
Η απάντηση σε όσα είχε πει νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή
Η αναφορά στο Δόγμα «όπου φυσάει ο άνεμος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.