- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ Θάνος Πλεύρης και Χριστίνα Τετράδη
Πού κατεβαίνουν - Το who is who
Δύο ακόμα υποψήφιους βουλευτές ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία.
Πρόκειται για τον δικηγόρο Θανάση Πλεύρη, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στην Α' Αθήνας και τη Χριστίνα Τετράδη που θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου.
O Θάνος Πλεύρης είναι απόφοιτος Νομικής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης, και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο το Ιατρικό Δίκαιο. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει δημοσιεύσει μελέτες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές, ζητήματα βιοηθικής και ποινικής ευθύνης στην ιατρική πράξη.
Στη προσπάθειά του για την αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων ίδρυσε τη ΜΚΟ με την επωνυμία «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία (ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ.)». Είναι πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Ευρωβουλευτής και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Είναι παντρεμένος με την Λένα Παπαθεολόγου και έχουν δύο παιδιά.
Η Χριστίνα Τετράδη είναι επιχειρηματίας-ξενοδόχος και δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, απ’ όπου και κατάγεται. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού στο Thames Valley University της Μεγάλης Βρετανίας, και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Marketing. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένη με τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού και βουλευτή Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορώντας τον παράλληλα ότι «επιχειρεί να εμφανιστεί ως πρότυπο πολιτικής εντιμότητας»
Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί του Πολάκη
Αμφισβητεί τη νομιμότητά του
Τι είπε για τη σχέση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο
Aιχμές για τη λειτουργία του κόμματος σε «κεντρικό επίπεδο»
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αποσταλούν στον υπουργό Δικαιοσύνης
Έντονη κριτική από Νίκο Παππά
Περιοδεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Βόρεια Ελλάδα
«Στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση, αλλά και η περιχαράκωση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Η κυβέρνηση αλλάζει ξανά τους κανόνες των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο τον ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο της Αυτοδιοίκησης»
Μαζεύτηκαν οι υπογραφές για νέα Κεντρική Επιτροπή
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε ότι είχε διενεργήσει εσωτερική έρευνα για τον πρώην επίτροπο
Η στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι νέες τεχνολογίες και το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας βρίσκονται στο επίκεντρο του Athens Defence Conference 2026
Τι δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τον Κώδικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουλίου
Η Νέα Δημοκρατία στέλνει μήνυμα συνέχειας του κυβερνητικού έργου μέσα από ανάρτηση στα social media
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πρωτοποριακό πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής των Ενόπλων Δυνάμεων σε συνεργασία με το MIT
«Υπερόπλο» ο Εξωδικαστικός για τους οφειλέτες, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών
Η ανάρτηση - κάλεσμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
«Σαφώς και δεν αναφερόμουν στους Έλληνες εισαγγελείς» σημείωσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.