Πολιτικη & Οικονομια

Καββαδία σε Μεγαλοοικονόμου: Να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle

«Με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος» απάντησε η βουλευτής στη συνάδελφό της κατά τη διάρκεια της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
megalooikonmoy-kabbadia
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου -Ανέτα Καββαδία/ INTIMENEWS

Παρεξηγήσεις μεταξύ της Αννέτας Καββαδία και της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Καββαδία είπε «πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» (μιλώντας για τον ΣΚΑΪ) και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle».

Τότε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, θεωρώντας ότι την φωτογραφίζει, απάντησε υπενθυμίζοντας ότι στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετές ψηφοφορίες και, αν είναι, παραιτείται.

«Γιατί με φωτογραφίζεις;» φέρεται να είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου στην κ. Καββαδία επισημαίνοντας ότι δεν θα ψηφίσει και αύριο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. «Με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος» πρόσθεσε.

Στην αντιπαράθεση παρενέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπερασπιζόμενος τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είπε «και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει φορτίο».

«Όπως εσύ, και πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, τότε πού; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε, γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ, πού θα τα πω;» απάντησε η Αννέτα Καββαδία.

Προς το τέλος της συνεδρίασης, ο Αλέξης Τσίπρας παρενέβη και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε πως ο κάθε βουλευτής έχει τη συνείδησή του, όμως έχουμε την πιο σκληροτράχηλη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Να μην τα γκρεμίσουμε όλα στο τέλος, να μη δώσουμε την ευκαιρία να μιλήσουν για συντριπτική ήττα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ