Πολιτικη & Οικονομια

Μπράβο παιδιά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία ύστερα από συστηματική έρευνα ανακάλυψε τη γιάφκα των τρομοκρατών.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 297
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5269-12594.jpg

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία ύστερα από συστηματική έρευνα ανακάλυψε τη γιάφκα των τρομοκρατών. Στη γιάφκα 9.500 τετραγωνικών μέτρων βρέθηκαν καλαμωτές για απόκρυψη, εργαλεία διάρρηξης, υλικά μονώσεων, μοκέτες, φωτιστικά και χρώματα. Στον περιβάλλοντα χώρο εντοπίστηκαν και 450 θέσεις πάρκινγκ, οι οποίες εξετάζονται λεπτομερώς. Τις υποψίες των αρχών προκάλεσε το γεγονός ότι οι τρομοκράτες δεν διέθεταν ημιακάλυπτους χώρους.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας βρίσκεται η μεγάλη ποικιλία επίπλων κήπου που εντοπίστηκε. Σύμφωνα με κύκλους της Ασφάλειας, οι τρομοκράτες ετοίμαζαν νέο χτύπημα και χρειαζόντουσαν τις ξαπλώστρες για να το συζητήσουν πίνοντας φραπέ αναπαυτικά στη βεράντα τους, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους τύπους. Κατασχέθηκε επίσης έντυπο υλικό με ιδέες για ανακαίνιση, διακόσμηση, μικροκατασκευές και μερεμέτια, καθώς και οδηγίες για συναρμολόγηση συρταριέρας.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό θεωρείται επίσης το γεγονός ότι βρέθηκαν στον Υμηττό κάλυκες όπλων, τα οποία μάλιστα δεν έχουν σχέση με τους αδίστακτους τρομοκράτες. Δυστυχώς τα κανάλια δεν έχουν ρίξει ακόμα φως στην υπόθεση, καθώς ασχολούνται με την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ