Πολιτικη & Οικονομια

Το Ποτάμι σχετικά την ποινική δίωξη σε 20 άτομα για το Μάτι

«Τι έχει κάνει η κυβέρνηση για να μην ξανασυμβεί τέτοια καταστροφή;»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Ποτάμι
Το Ποτάμι / © INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σχόλιο στο twitter ανάρτησε η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη, σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε 20 άτομα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Μεταξύ αυτών που διώκονται είναι η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς.

«Ποινική δίωξη κατά των κ.κ. Δούρου, Ψινάκη, Μπουρνούς & άλλων 17 για το Μάτι. Τι έχει κάνει η κυβέρνηση για να μην ξανασυμβεί τέτοια καταστροφή; Μία μικρή προσπάθεια εξορθολογισμού της δημόσιας διοίκησης θα ήταν μία έμπρακτη συγγνώμη στους συγγενείς των θυμάτων. Αλλά δεν...»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY