- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης για κυβέρνηση: Ο καλύτερος συνήγορος των Σκοπιανών
Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ
Τη σημασία της ορθής λειτουργίας του Κοινοβουλίου επισημαίνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Όλα είναι πάντα ανοιχτά», σχολιάζει και σημειώνει: «Ο κ. Βούτσης δυστυχώς έδειξε μια εικόνα κομματικού υπαλλήλου και όχι προέδρου της Βουλής όλων των Ελλήνων».
Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία επισημαίνει ότι «δεν προσέθεσε τίποτα καλό για την Ελλάδα, αντιθέτως επέτρεψε στην Τουρκία να θέσει εκ νέου όλες τις διεκδικήσεις εναντίον της Ελλάδας».
Ακόμη, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει ότι η κυβέρνηση «έχει αποδειχθεί ο καλύτερος συνήγορος υπερασπίσεων των Σκοπιανών σε όλες τις παραβιάσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα».
Επίσης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιδιώκει τον διχασμό και τη σύγκρουση και σημειώνει ότι στις επερχόμενες εκλογές χρειάζεται μία «ισχυρή Νέα Δημοκρατία», αλλά ταυτόχρονα και «μεγάλες πλειοψηφίες που θα επιτρέψουν και την αλλαγή του Συντάγματος και την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και την εκπομπή της εικόνας, προς τις αγορές και το διεθνές σύστημα, μιας χώρας με σταθερότητα και στιβαρή ηγεσία».
Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ είναι «από την ιδρυτική της διακήρυξη, μία παράταξη από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι τη Δεξιά».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το προφίλ των δικαιούχων - Η διάρκεια της άδειας ανά κατηγορία
Μήνυμα ενότητας στο ΠΑΣΟΚ, με σκληρή κριτική σε κυβέρνηση για ενέργεια, θεσμούς και υποκλοπές
Δέσμη 25 μέτρων για ενέργεια, στέγαση και μεταφορές, με στήριξη σε 1,5 εκατ. πολίτες
Πού έχει αναρτηθεί η λίστα με τους δικαιούχους
ικανότητα ενός κράτους ή μιας πολιτικής δύναμης να διαμορφώνει το αφήγημα γύρω από μια σύγκρουση μπορεί να αποδειχθεί εξίσου σημαντική με την ίδια τη στρατιωτική ισχύ
Τι θα κάνει ο συγκεκριμένος κόμβος deiktesota.gov.gr
Στέλεχος με μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία
Δήλωσε παράλληλα ανοιχτός σε νέες αλλαγές
Καθοριστική η Ένωση Αποταμιεύσεων για την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας και αυτονομία
H εφαρμογή της σύμβασης μπορεί να καλύψει έως και 400.000 εργαζόμενους
Περίπου 500.000 πολίτες στη χώρα παραμένουν αδιάγνωστοι
Η διαδρομή θα εκτείνεται σε μήκος 12.500 χιλιομέτρων
Πώς κερδίζετε έκπτωση έως 4% στον φόρο εισοδήματος
Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική - Τι είναι το «Θερμόμετρο» ακινήτων
Με ποια κριτήρια καθορίζεται η σειρά πληρωμής
Επιδοτήσεις μόνο με απόδειξη παρουσίας στο χωράφι
«Η ελληνική οικονομία έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει πρόσθετα μέτρα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Επίσκεψη εργασίας στο Κισινάου από την Υπουργό Πολιτισμού
Για τις διαρροές μετά την εκλογή συνέδρων
«Αναγκαία τα μέτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.