- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ: Ελπίζω να αρθεί το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ
Μία ημέρα μετά την άρση της απαγόρευσης της ΝΔ στην ΕΡΤ
Υπέρ της άρσης του κυβερνητικού εμπάργκο στον ΣΚΑΪ τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η ΝΔ ήρε το αντίστοιχο εμπάργκο που είχε ζητήσει από τα στελέχη της για τις εκπομπές στην ΕΡΤ.
Ωστόσο, ο κ. Κυρίτσης ζήτησε ένα «μίνιμουμ προστασίας» των βουλευτών και των στελεχών του κόμματος από τους παρουσιαστές και τους παραγωγούς του ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, ερωτηθείς στον Realfm 97,8 εάν υπάρχει σκέψη να αρθεί το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν ξέρω, το ελπίζω. Αλλά πάντα μπαίνει και ένα θέμα συμπεριφοράς, δηλαδή το όταν πηγαίνεις σε ένα πάνελ υποτίθεται ότι αυτός ο οποίος οργανώνει το πάνελ παρέχει ένα μίνιμουμ προστασίας, δηλαδή κρατάει μία συζήτηση από το να μην γίνει αρένα, ή ζούγκλα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σταματήσει να πηγαίνει στον ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ είχε πάψει να το εξασφαλίζει».
Αναφερόμενος στην άρση του εμπάργκο από τη ΝΔ στην ΕΡΤ ο κ. Κυρίτσης είπε μεταξύ άλλων: «Μού φάνηκε θετικό, γιατί γενικώς δεν είμαι υπέρ κανενός εμπάργκο. Μου φαινόταν αυτοκτονική η τακτική αυτή της ΝΔ με την έννοια του ότι η ΕΡΤ είναι ένα δημόσιο μέσο, στην ΕΡΤ εκπροσωπούνται εκ των πραγμάτων όλα τα κόμματα, ακόμα και αν μία επιμέρους εκπομπή σε ρίξει. Η ΕΡΤ έχει πάντα ένα στυλ στις εκπομπές της, το οποίο είναι οργανωμένο, δεν γίνονται καβγάδες, είναι ένα καλό και μαζεμένο κανάλι για πολιτικές συζητήσεις. Το γεγονός ότι η ΝΔ αποφάσισε να επιστρέψει στην ΕΡΤ το κρίνω εξαιρετικά θετικό. Δεν είμαι υπέρ κανενός εμπάργκο. Θεωρώ ότι οπουδήποτε μάς λένε κάτι πρέπει να είμαστε εκεί για να απαντάμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.