- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ: Ελπίζω να αρθεί το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ
Μία ημέρα μετά την άρση της απαγόρευσης της ΝΔ στην ΕΡΤ
Υπέρ της άρσης του κυβερνητικού εμπάργκο στον ΣΚΑΪ τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η ΝΔ ήρε το αντίστοιχο εμπάργκο που είχε ζητήσει από τα στελέχη της για τις εκπομπές στην ΕΡΤ.
Ωστόσο, ο κ. Κυρίτσης ζήτησε ένα «μίνιμουμ προστασίας» των βουλευτών και των στελεχών του κόμματος από τους παρουσιαστές και τους παραγωγούς του ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, ερωτηθείς στον Realfm 97,8 εάν υπάρχει σκέψη να αρθεί το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν ξέρω, το ελπίζω. Αλλά πάντα μπαίνει και ένα θέμα συμπεριφοράς, δηλαδή το όταν πηγαίνεις σε ένα πάνελ υποτίθεται ότι αυτός ο οποίος οργανώνει το πάνελ παρέχει ένα μίνιμουμ προστασίας, δηλαδή κρατάει μία συζήτηση από το να μην γίνει αρένα, ή ζούγκλα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σταματήσει να πηγαίνει στον ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ είχε πάψει να το εξασφαλίζει».
Αναφερόμενος στην άρση του εμπάργκο από τη ΝΔ στην ΕΡΤ ο κ. Κυρίτσης είπε μεταξύ άλλων: «Μού φάνηκε θετικό, γιατί γενικώς δεν είμαι υπέρ κανενός εμπάργκο. Μου φαινόταν αυτοκτονική η τακτική αυτή της ΝΔ με την έννοια του ότι η ΕΡΤ είναι ένα δημόσιο μέσο, στην ΕΡΤ εκπροσωπούνται εκ των πραγμάτων όλα τα κόμματα, ακόμα και αν μία επιμέρους εκπομπή σε ρίξει. Η ΕΡΤ έχει πάντα ένα στυλ στις εκπομπές της, το οποίο είναι οργανωμένο, δεν γίνονται καβγάδες, είναι ένα καλό και μαζεμένο κανάλι για πολιτικές συζητήσεις. Το γεγονός ότι η ΝΔ αποφάσισε να επιστρέψει στην ΕΡΤ το κρίνω εξαιρετικά θετικό. Δεν είμαι υπέρ κανενός εμπάργκο. Θεωρώ ότι οπουδήποτε μάς λένε κάτι πρέπει να είμαστε εκεί για να απαντάμε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.