- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έτσι θυμάται το ΠΑΣΟΚ τον ηγέτη του – Βίντεο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου
Μια αναδρομή στη ζωή και τη δράση του
Με δύο εκδηλώσεις γιορτάζει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Η Φώφη Γεννηματά θα παρευρεθεί στη Χίο – γενέτειρα του Ανδρέα Παπανδρέου – όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 17.30 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλήτρια την ίδια, ενώ στις 18.00 στην Πάτρα, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Ανδρέας Παπανδρέου – 100 χρόνια, ο αγώνας για μια Ελλάδα με ανοιχτούς ορίζοντες», όπου θα μιλήσει ο γιος του και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Να σημειωθεί ότι σε αυτή την πολιτική συγκυρία, με την Φώφη Γεννηματά να κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να οικειοποιηθεί τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου και να κάνει «ρεσάλτο» στην δημοκρατική παράταξη, προκειμένου να αποσπάσει στελέχη και ψηφοφόρους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα επαναλάβει τα όσα ήδη είπε την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός της. «Όσοι πολέμησαν με φανατισμό τον Ανδρέα Παπανδρέου, όψιμα προσπαθούν να τον μιμηθούν ή να τον αντιγράψουν», είχε πει η κυρία Γεννηματά, προσθέτοντας ότι δεν θα επιτρέπει «να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα και της παρέας του».
Ο Τάσος Μπιρσίμ, ο σκηνοθέτης του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδέου ανέβασε στο youtube βίντεο - αναδρομή στη ζωή και τη δράση του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μπιρσίμ ήταν υπεύθυνος για την απευθείας σύνδεση (κάλυψη) όλων των προεκλογικών συγκεντρώσεων και συνεδρίων και συνδιασκέψεων του ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.