- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έτσι θυμάται το ΠΑΣΟΚ τον ηγέτη του – Βίντεο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου
Μια αναδρομή στη ζωή και τη δράση του
Με δύο εκδηλώσεις γιορτάζει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Η Φώφη Γεννηματά θα παρευρεθεί στη Χίο – γενέτειρα του Ανδρέα Παπανδρέου – όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 17.30 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλήτρια την ίδια, ενώ στις 18.00 στην Πάτρα, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Ανδρέας Παπανδρέου – 100 χρόνια, ο αγώνας για μια Ελλάδα με ανοιχτούς ορίζοντες», όπου θα μιλήσει ο γιος του και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Να σημειωθεί ότι σε αυτή την πολιτική συγκυρία, με την Φώφη Γεννηματά να κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να οικειοποιηθεί τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου και να κάνει «ρεσάλτο» στην δημοκρατική παράταξη, προκειμένου να αποσπάσει στελέχη και ψηφοφόρους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα επαναλάβει τα όσα ήδη είπε την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός της. «Όσοι πολέμησαν με φανατισμό τον Ανδρέα Παπανδρέου, όψιμα προσπαθούν να τον μιμηθούν ή να τον αντιγράψουν», είχε πει η κυρία Γεννηματά, προσθέτοντας ότι δεν θα επιτρέπει «να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα και της παρέας του».
Ο Τάσος Μπιρσίμ, ο σκηνοθέτης του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδέου ανέβασε στο youtube βίντεο - αναδρομή στη ζωή και τη δράση του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μπιρσίμ ήταν υπεύθυνος για την απευθείας σύνδεση (κάλυψη) όλων των προεκλογικών συγκεντρώσεων και συνεδρίων και συνδιασκέψεων του ΠΑΣΟΚ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 82 ετών
Δημοσίευμα παρουσίαζε την κόρη του πρωθυπουργού να έχει επιστρέψει με ιδιωτικό τζετ και κόστος 50.000 ευρώ
Η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή
Ισχυρή επίδοση της ελληνικής οικονομίας – Επενδύσεις +9%, μισθοί +6,6% και βελτίωση εμπορικού ισοζυγίου
Kαταβάλλονται 70 εκατ. ευρώ σε 73.000 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη νέα ρύθμιση που θα ισχύσει από τις επόμενες εθνικές εκλογές
Κλιμάκωση ΗΠΑ - Ιράν και φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ ωθούν το Brent σε νέα άνοδο
Συντονισμένη επιχείρηση της ΔΙ.Μ.Ε.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Κόρινθο και Κατερίνη
Η υπουργός παρουσιάζει την ψηφιακή δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση 10.000 ωφελούμενων
Ιστορικό ρεκόρ στην ασφαλιστική αγορά με παραγωγή άνω των 6 δισ. ευρώ και πρόστιμα 55 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες
«Ανέδειξε τον πολιτισμό σε κεντρικό στοιχείο για την Ελλάδα της Αλλαγής» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Με αφορμή τη μεταφορά πυραύλων Patriot στην Κάρπαθο
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Το μήνυμα των 200 της Καισαριανής ήταν ένα, η ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Για την Ελλάδα, ο πόλεμος αποτελεί ταυτόχρονα απειλή και ευκαιρία
Πώς η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, η στάση της κυβέρνησης και η μετατόπιση της κοινής γνώμης επαναφέρουν το δίλημμα της κυβερνησιμότητας στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.