Κόκκαλης: Εξετάζεται εν ευθέτω η συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ (video)
Για την απόφασή του να συμπορευτεί με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον ραδιοφωνικό στθαμό News 24/7 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.
«Εξετάζεται εν ευθέτω η συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στον News 24/7 και πρόσθεσε: «Η τετραετής συμπόρευση βοήθησε να ερθουμε κοντά, πετύχαμε πολλά αυτά τα χρόνια».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κόκκαλης, «από τη στιγμή που έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης θέλω να ψηφίζω και τα νομοσχέδια όπως της προστασίας της πρωτης κατοικίας και τις 120 δόσεις όπου δεν απαιτείται ονομαστική ψηφοφορία» και τόνισε πως τα περισσότερα νομοσχέδια θα είναι σε θετική κατεύθυνση.
Λίγο αργόερα, δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Την προηγούμενη εβδομάδα θέσατε ένα καίριο ερώτημα στον κ. Καμμένο. Τον ρωτήσατε πώς είναι δυνατόν ο Κοτζιάς πέρυσι να είναι ο καλύτερος ΥΠΕΞ και εφέτος ο χειρότερος. Όπως απάντησε 'δόθηκε εντολή για διαπραγμάτευση από Τσίπρα- Καμμένο με τη Συμφωνία η λύση να έρθει μετά τις εκλογές. Εδώ ανακύπτει ερώτημα και συμπέρασμα. Εφόσον διαφωνείς με τον Κοτζιά γιατί του δίνεις εντολή διαπραγμάτευσης; Και ένα συμπέρασμα, γνώριζες ότι θα έρθει λύση και είπες να έρθει πριν από τις εκλογές. Έρχεται ο Ιούνιος, σωστά δεν ψηφίσαμε την πρόταση μομφής της ΝΔ. Έρχεται Σεπτέμβριος. Ουδέποτε εισηγήθηκε στα μέλη της ΚΟ να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση. Οκτώβριος, Νοέμβριος, ουδέποτε εισηγήθηκε. Αλλά το κόμμα εκινείτο με το τι θα γίνει στη γείτονα χώρα. Οπότε φθάσαμε σε στρατηγικό αδιέξοδο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχαν αναπτυχθεί θέσεις μέσα στην ΚΟ όπως του Παπαχριστόπουλου που είπε θα ψηφίσει τη Συμφωνία, όπως της Κουντουρά που ήταν υπέρ της λεγόμενης εθνικής θέσης του 2007/2008 στο Βουκουρέστι. Τον Ιανουάριο του 2019 ήμασταν κόμμα σε αποσύνθεση. Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος είπε 'εγώ θα ρίξω τον Τσίπρα'. Κι έρχομαι στην ψήφο εμπιστοσύνης... Είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού η παραμονή ή όχι ενός υπουργού ή υφυπουργού, Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν συνδέεται με τις Πρέσπες για τέσσερα λογικά επιχειρήματα...».
[[{"fid":"628499","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":"x71ueub","attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους
Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας
Στο επίκεντρο το Ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής
Συγκρίνει το ΕΣΥ με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ
Στο επίκεντρο Mercosur, εισαγωγές και αυξημένα κόστη παραγωγής
Εικοσιτετράωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας και τηλεφωνικής γραμμής
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να γράψει για τους αγρότες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια
«Το κίνημα έχει ως μόνο κριτήριο δράσης το κοινό καλό των πολιτών και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας»
Τα πρώτα καλά νέα πιθανόν να έρθουν από τον Μάρτιο
Διαβάστε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού στα social media
Το πρόβλημα που συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα
Η συγκινητική κίνηση πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους - «Όχι» σε συλλαλητήριο στην Αθήνα
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
«Υπογράφουμε κάθε μέρα συμβόλαιο αλήθειας, έστω και αν μερικές φορές γινόμαστε προσωρινά δυσάρεστοι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.