Πολιτικη & Οικονομια

Πηγές ΝΔ για Βούτση: Οι προτάσεις δυσπιστίας δεν προαναγγέλλονται

Αλλά εύλογα τα δημοσιογραφικά σενάρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nea-dimokratia
Νέα Δημοκρατία/ ©INTIMENEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Είναι εύλογα τα δημοσιογραφικά σενάρια για πρόταση μομφής στον πρόεδρο της Βουλής, καθώς ο κ. Βούτσης οικειοθελώς σήμερα υποβίβασε τον εαυτό του σε ρόλο ικέτη του κ. Παπαχριστόπουλου, μήπως και διασώσει την κυβέρνηση Τσίπρα» αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν δε αναφορικά με τις εικασίες περί πρότασης δυσπιστίας από την αξιωματική αντιπολίτευση προς τον Πρόεδρο της Βουλής ότι «Ως γνωστόν, ωστόσο, οι προτάσεις δυσπιστίας δεν προαναγγέλλονται, ακόμη και έναντι μιας κυβέρνησης που το τέλος της έχει πια προαναγγελθεί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY