Πολιτικη & Οικονομια

Γρηγόρης Ψαριανός: Μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Εγώ δεν θα γίνω κυρά Κατίνα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης ψαριανός - Σταύρος Θεοδωράκης
Γρηγόρης ψαριανός - Σταύρος Θεοδωράκης / © INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση θεοδωράκη - Ψαριανού μετά την αποχώρηση του τελευταίου και του Αμυρά από το Ποτάμι, καθώς και την υπερψήφιση από τον επικεφαλής του Ποταμιού της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει λόγο για ηχητικά ντοκουμέντα που εκθέτουν τον Γρηγόρη Ψαριανό κι εκείνος απαντά με βαριέ εκφράσεις.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, αφού χαρακτήρισε παράνομες τις ηχογραφήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα στέλεχος του Ποταμιού όσον αφορά τη στάση του ενόψει της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστήριξε ότι «μετά το φραστικό επεισόδιο που είχαμε στη Βουλή όταν με έθεσε εκτός Ποταμιού με δική του προσωπική απόφαση, του διεμήνυσα να σταματήσει εδώ και να μην πάμε σε ξεκατινιάσματα.

Δεν εισακούστηκα». «Κάποια παιδιά ηχογραφούσαν τις συνεδριάσεις. Καλώ τον Θεοδωράκη να δώσει εντολή σε αυτούς τους υπαλλήλους να δώσουν το υλικό όλων των ηχογραφήσεων, να δούμε ακριβώς τι είπε ο καθένας», υποστήριξε ο ίδιος.

Όπως είπε «εγώ είπα ότι έτσι κι αλλιώς κατά συνείδηση θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά μετά τη διαγραφή Δανέλλη να συμφωνήσουμε σε μια κοινή στάση και να πάμε σε "παρών" και ο Σταύρος μας είπε ορθά κοφτά ενώπιον 45 ατόμων ότι έχει δεσμευτεί να ψηφίσει τη Συμφωνία χωρίς να μας πει απέναντι σε ποιον έχει δεσμευτεί». 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ