Πολιτικη & Οικονομια

Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Βούγια για τον δήμο Θεσσαλονίκης

«Η αξιολόγηση έγινε βάσει των διαδικασιών που έχουν καθοριστεί για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Βούγιας
Σπύρος Βούγιας © INTIMENEWS.GR / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τον Σπύρο Βούγια στηρίζει για τον δήμο Θεσσαλονίκης το Κίνημα Αλλαγής. Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης έγινε γνωστή πριν από λίγο κι όπως αναφέρεται, η αξιολόγηση έγινε βάσει των διαδικασιών που έχουν καθοριστεί για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» στις 15 Δεκεμβρίου 2018.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY