- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ζουράρις: Δεν ψηφίζω πρόταση μομφής της ΝΔ
«Η πλειοψηφία του ελληνικού και η παμψηφία του μακεδονικού λαού διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών»
Κατά τη Συμφωνίας των Πρεσπών θα ψηφίσω, όπως λέω εδώ και 30 χρόνια», δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Ζουράρις και ερωτηθείς για την υπογραφή των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης, από πλευράς ΑΝΕΛ, σημείωσε πως «είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε τα φιλολαϊκά μέτρα και μετά θα πάμε στη διάλυση των ΑΝΕΛ».
«Ανήκω στο κοινοβουλευτικό έργο των ΑΝΕΛ, στα εσωτερικά τους δεν έχω πάει ποτέ», είπε σχετικά με τις σχέσεις του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Αναφορικά με το ζήτημα του Σκοπιανού, έκανε λόγο για «αρχική κλοπή από πλευράς των Σκοπιανών» και επανάλαβε τη διαφωνία του «με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία».
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι μοναδική, το άλλο είναι αποτέλεσμα μαζικής εισβολής», απάντησε κληθείς να σχολιάσει σχετική δήλωση του Νίκου Φίλη και τόνισε πως «εκείνοι θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι».
Ερωτηθείς για το αν θα τηρήσει τη γραμμή των ΑΝΕΛ για στήριξη της πιθανής πρότασης μομφής της Νέας Δημοκρατίας, στην περίπτωση που αυτή αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα κάνει το ίδιο και στην πρόταση μομφής που πιθανώς θα καταθέσει η ΝΔ.
«Εγώ δεν ψηφίζω πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας», είπε σχετικά και κατέληξε λέγοντας πως «η πλειοψηφία του ελληνικού και η παμψηφία του μακεδονικού λαού διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».
Πηγή: ant1news.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.