- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μαυρωτάς: Δεν γνωρίζαμε την κίνηση του Αμυρά- Προσωπικά με αιφνιδίασε
«Δημιουργούνται και εκεί πέρα κάποιες ανακατατάξεις αν το Ποτάμι δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα»
«Όχι, δεν τη γνωρίζαμε (την κίνηση Αμυρά). Την Πέμπτη, στο Πολιτικό Συμβούλιο που είχε γίνει, είχαμε συζητήσει διεξοδικά, είχαν αναφερθεί όλες οι απόψεις εκεί που είχαμε καταλήξει, όμως, είναι ότι δεν θα υπάρξει κομματική πειθαρχία και συνεχίζουμε όλοι μαζί και μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Εμένα προσωπικά με αιφνιδίασε αυτή η κίνηση του Γιώργου και θα βγάλει και κάποια ανακοίνωση το Ποτάμι, αλλά θέλω, πριν κάνω οτιδήποτε, να το συζητήσω και μαζί του, να δω λίγο τι κίνητρα υπάρχουν από πίσω, αν είναι κάτι οριστικό, αν θα παραδώσει την έδρα. Γιατί ξέρετε, φεύγοντας ο Αμυράς παύει και το Ποτάμι να είναι κοινοβουλευτική ομάδα, πέφτουμε κάτω από τον αριθμό των πέντε, οπότε θα πρέπει να δούμε όλες αυτές τις διαδικασίες και τις συνθήκες», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», για την αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά.
Σε ερώτηση για το πώς θα πορευτεί το Ποτάμι, ο κ. Μαυρωτάς σημείωσε: «είναι πρώιμο να πούμε οτιδήποτε, αν έρθει ο κ. Θεοχαρόπουλος ξαναγίνεται (το Ποτάμι) Κοινοβουλευτική Ομάδα. Από εκεί και πέρα και ο κ. Ψαριανός ήταν της ίδιας αντίληψης με τον κ. Αμυρά, θα πρέπει να έχουμε κάποιες διαβεβαιώσεις ότι και αυτός δεν θα φύγει μετά, δηλαδή είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα απ' ό,τι φαίνονται, θα έχουμε τον καιρό να το δούμε».
Τόνισε, επίσης, ότι ο προσανατολισμός του Ποταμιού σε σχέση με την ψηφοφορία (για την κύρωση) της συμφωνίας των Πρεσπών «έχει τεθεί» και συμπλήρωσε: «από εκεί και πέρα μένει να δούμε πώς θα φτάσουμε μέχρι και την Ολομέλεια γιατί πρέπει να περάσει και από τις επιτροπές, δημιουργούνται και εκεί πέρα κάποιες ανακατατάξεις αν το Ποτάμι δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θα έχουμε καιρό να τα δούμε όλα αυτά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.