Πολιτικη & Οικονομια

Ο Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά μέσω Twitter

«Αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Κουντουρά-Πάνος Καμμένος
Έλενα Κουντουρά-Πάνος Καμμένος / © INTIME NEWS/ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Με ανάρτηση στο  Twitter ο παραιτηθείς υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε ότι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  

«Η κ. Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter.

Η επόμενη κίνηση του Πάνου Καμμένου είναι να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, όπου θα ανακοινώνει ότι η κυρία Κουντουρά, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY