Πολιτικη & Οικονομια

Ο Πολάκης έβγαλε φάτσα φόρα το πρόσωπο και την ταυτότητα προστατευόμενου μάρτυρα (εικόνες)

Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι απέκρυψε στοιχεία από τις δικαστικές Αρχές

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας, που ελέγχονται από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς και o μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis με το κωδικό όνομα Γιάννης Αναστασίου, φέρεται να κατηγορείται πλέον πως μέσω των καταθέσεών προσπάθησε να υποκρύψει τις δικές του παρανομίες, παραπλανώντας τη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, φέρεται στις 30 Δεκεμβρίου να επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα οι εισαγγελείς οι οποίοι τον εξέτασαν δύο φορές και συγκεκριμένα στις 3 και στις 26 Ιανουαρίου 2018, να διέταξαν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να του άσκησαν κακουργηματικού βαθμού κατηγορία για χρηματισμό.

Το γεγονός αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι εκτός της υπόθεσης εμπλεκόμενοι δικαστικοί λειτουργοί κλπ γνωρίζουν τη ταυτότητά του, πόσο μάλλον δεν να την αποκαλύψουν κιόλας.

Ωστόσο, ο κ. Πολάκης έσπευσε άμεσα να σχολιάσει τις εξελίξεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανεβάζοντας τη φωτογραφία του Νίκου Μανιαδάκη, με σαφή υπονοούμενα πως είναι ο άνθρωπος που μετέφερε μίζες σε βαλίτσες. Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης συνοδεύει την ανάρτησή του με πέντε εικόνες, φωτογραφίζοντας αυτό που κατά την άποψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν το «ταξίδι»  της μίζας από το λογαριασμό της φαρμακοβιομηχανίας.

«Ο αποστολέας (φωτο1), το μέσο (φωτό 2), ο μεταφορέας (φωτό 3), ο προορισμός (φωτό 4-5). Έχει να σχολιάσει κάποιος από τους υπουργούς των οποίων υπήρξε σύμβουλος ο "μεταφορέας" κάτι;;;;; Έχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή ,από το πρωί σημερα βλέπω!!!! Μου' χουν λείψει οι τσιρίδες....», γράφει ο Παύλος Πολάκης.


screenshot-2019-01-01-23.39.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»
Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»

«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY