- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ: Καμία τροπολογία δεν αλλάζει όσα υπέγραψαν Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς
Τι απαντά το Μέγαρο Μαξίμου
«Οι πηγές του Μαξίμου στέρεψαν από ιδέες και καταφεύγουν ακόμη και στην αλβανική μειονότητα των Σκοπίων για να εξωραΐσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στις διευκρινίσει του Μεγάρου Μαξίμου για τις τροπολογίες Αλβανών βουλευτών της ΠΓΔΜ.
«Δυστυχώς το κακό έχει ήδη γίνει και καμία τροπολογία δεν μπορεί να αλλάξει όσα υπέγραψαν οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς. Αν μπορούσε, ο κ. Ζάεφ και οι Σκοπιανοί συμπολίτες του, δεν θα πανηγύριζαν ήδη ότι τους αναγνωρίστηκε η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι η συμφωνία των Πρεσπών υποδαυλίζει τον σκοπιανό αλυτρωτισμό, ας ρίξουν μια ματιά στο προοίμιο του Σκοπιανού Συντάγματος και στο άρθρο 36 το οποίο αναφέρεται ακόμη και σε "μακεδονικό" κράτος» καταλήγει η ανακοίνωσή της ΝΔ.
Γρ. Τύπου πρωθυπουργού: Ο Μητσοτάκης ξέμεινε από επιχειρήματα
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης, αφού έπεσε στο τελευταίο σκαλί της αθλιότητας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα θα πέσει και στο τελευταίο της γελοιότητας, προκειμένου να υπερασπιστεί την ακροδεξιά γραμμή που του επέβαλαν ο κ. Σαμαράς με τον κ. Γεωργιάδη στο Μακεδονικό» σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας στη ΝΔ.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η προοπτική να διευκρινίζει το ίδιο το νέο Σύνταγμα της πΓΔΜ αυτό που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, ότι δηλαδή δεν ορίζει εθνότητα αλλά υπηκοότητα για τους πολίτες της, αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ακύρωση του αντιπολιτευτικού αφηγήματος της ΝΔ, μετά τη μη περικοπή στις συντάξεις».
«Ο κ. Μητσοτάκης» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, «ξέμεινε από επιχειρήματα και του έμειναν τα συνθήματα. Και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Περιμένουν για πάνω από δύο χρόνια την απόφαση έκδοσης
Παρεμβάσεις για την κυκλοφορία, την οδική ασφάλεια και την αστυνόμευση
«Δεν εκχωρούνται έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους
Η απάντηση σε όσα είχε πει νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή
Η αναφορά στο Δόγμα «όπου φυσάει ο άνεμος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.