- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοχάρης: «Δεν θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών»
Καλεί το Ποτάμι να ασχοληθεί με τα «δικά του αδιέξοδα»
«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος χθες Τρίτη προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
«Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους», πρόσθεσε ο πρώην ανεξάρτητος βουλευτής.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 ο κ. Θεοχάρης, έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Ποταμιού που επέκρινε τη μετακίνηση του στη ΝΔ, κατηγορώντας τον ότι είχε επαφές πρωτύτερα και με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Το Ποτάμι θα πρέπει να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα. Είχα απόψεις που με τοποθετούν στο φιλελεύθερο κέντρο, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτό το χώρο».
«Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων δυνάμεων. Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις. Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά.
Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχάρης, «το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.