- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας: «Κατάκτηση ότι έχω κάνει κερατάκια στον Πούτιν και στον Τραμπ»
Το επόμενο project του έλληνα πρωθυπουργού είναι να κολλήσει τσίχλες κάτω από τα τραπέζια των συσκέψεων
Την χαρά του για μια ακόμα κατάκτηση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που αναβαθμίζει σημαντικά τον ρόλο της χώρας μας στα διεθνή φόρα και στον παγκόσμιο χάρτη θέλησε να μοιραστεί ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.
Συγκεκριμένα ο έλληνας Πρωθυπουργός, χωρίς να κρύβει την περηφάνεια του για τη νέα κατάκτηση, ανέβασε φωτογραφία όπου διακρίνεται καθαρά να κάνει «κερατάκια» στον Ρώσο πρόεδρο, χωρίς μάλιστα εκείνος να το αντιλαμβάνεται!
Μάλιστα όπως αποκάλυψε, παρόμοια χειρονομία έχει κάνει και στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ! Γεγονός που τον καθιστά τον μοναδικό ηγέτη παγκοσμίως που εκτός από το να καταφέρει να μην φορέσει γραβάτα, έχει κάνει την συγκεκριμένη χειρονομία στους δύο σημαντικότερους προέδρους του πλανήτη.
Όπως αναφέρει «διαρροή» από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ενθουσιασμένος μετά την συνάντηση λέγοντας σε στενούς του συνεργάτες ότι όλα πήγαν καλά και ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν κατάλαβε τίποτα.
Μάλιστα – πάντα σύμφωνα με το πρωθυπουργικό περιβάλλον – στα άμεσα σχέδιά του είναι να κολλήσει τσίχλες κάτω από τα τραπέζια συσκέψεων σε όλα τα σημαντικά «φόρα» του πλανήτη, να πετάει χαρτάκια με στιλό-φυσολάλαμο, να βάζει αμπούλες βρώμας στις καρέκλες των άλλων ηγετών και να αρχίσει να φοράει διαφορετικές κάλτσες από διαφορετικά ζευγάρια ίδιου χρώματος, για να τους δείξει ότι «δεν μασάει» και ότι δίκαια θεωρεί τον εαυτό του τον πιο jackass πρωθυπουργό που υπάρχει.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης ανέλυσε τη στρατηγική κατά της παραπληροφόρησης στο Φόρουμ Δελφών
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.