- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πούτιν σε Τσίπρα: Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά
Σε εξέλιξη η συνάντηση
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο Κρεμλίνο.
«Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά», ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι «φέτος συμπληρώθηκαν 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες μας». «Θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να μιλήσουμε για την αύξηση των εμπορικών ανταλλαγών μας και βέβαια για διεθνή θέματα και πώς εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο κ. Πούτιν απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.
«Καλώς σας βρήκαμε κύριε Πρόεδρε», είπε ο κ. Τσίπρας ανταποδίδοντας το καλωσόρισμα του κ. Πούτιν και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στο Κρεμλίνο, μετά από τρεισήμισι χρόνια. «Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και τα πράγματα έχουν αλλάξει», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε μια καλύτερη οικονομικά θέση, εντούτοις οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν κρίσιμες», για να προσθέσει ότι «η ιστορική σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες μας παραμένει αναγκαία, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις σταθερότητας, ειρήνης και συνεργασίας στην περιοχή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πιστεύουν για την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Κύπρο και τους Patriot στην Κάρπαθο
Η ανακοίνωση για τις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη τη Δευτέρα
Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες στη Βουλή, οπότε και τον βιντεοσκοπούσε
Κατά την τελευταία ομιλία του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι δεν κρύφτηκε ποτέ και από κανέναν
Όλες οι πληρωμές και η ώρα που εμφανίζονται τα χρήματα στο ΑΤΜ
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ένα μόνο στόχο, να μην μείνει κανείς πίσω», τόνισε ο υπουργός Ενέργειας
Προσωρινό το πλαφόν στα καύσιμα, παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου
«Αποδεικνύει πόσο αξιόμαχες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Οι μηχανισμοί του κράτους δικαίου δεν έχουν απλώς αδυνατίσει, αλλά δεν λειτουργούν
Αυτοψία από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στους αρχαιολογικούς χώρους
Παράταση δύο εβδομάδων, πώς «κλειδώνετε» τη μέγιστη έκπτωση φόρου
Συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνικός Κήρυκας»
«Γιατί δεν μειώνεται ο ΕΦΚ στα καύσιμα;», λένε οι πρατηριούχοι
Χάρης Δούκας: «Δημιουργούμε ένα σύγχρονο και συμπληρωματικό σύστημα μετακινήσεων για κάθε Αθηναίο πολίτη»
Για καθεστώς τραπεζικής αυθαιρεσίας κάνει λόγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε επίκαιρη ερώτησή της
Ποιοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δικαιούνται προσαύξηση
Ποιο είναι το συχνότερο λάθος και πώς να το διορθώσετε
Οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς
Μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher για διακοπές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.