- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κ. Γαβρόγλου: Το δημοκρατικό τόξο να καταγγέλλει την καπηλεία των καταλήψεων από ένα ναζιστικό κόμμα
Τι δήλωσε ο υπουργός Παιδείας
Μόνο ένα 13% των μαθητών συμμετείχε στις καταλήψεις, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και κατηγόρησε την ΝΔ ότι σιγοντάρισε την ΧΑ στην καπηλεία αυτών των μαθητικών κινητοποιήσεων.
Όπως υποστήριξε ο υπουργός σήμερα που η ΝΔ είδε την χαμηλή συμμετοχή των μαθητών και των σχολείων διέρρευσε μέσω κύκλων του προέδρου της ότι η ΝΔ δεν στηρίζει αυτές τις κινητοποιήσεις.
«Εμείς δεν καταγγείλαμε τις διαμαρτυρίες και δεν είπαμε τίποτε για τις κινητοποιήσεις των μαθητών. Αυτό που καταγγείλαμε είναι η καπηλεία τους και δεν επιτρέπεται τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να μην καταγγέλλουν ότι προσπαθεί να καπελώσει τις κινητοποιήσεις ένα ναζιστικό κόμμα. Αυτό εμείς καυτηριάσαμε από την πρώτη στιγμή», σημείωσε ο υπουργός και τόνισε πως η κυβέρνηση δεν χαρίζει τους μαθητές στην ΧΑ.
Αναφερόμενος στο εκκλησιαστικό ο κ. Γαβρόγλου είπε ότι η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως θα διασφαλίσει με νόμο ότι οι ιερείς θα συνεχίσουν να έχουν τα μισθολογικά δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων και δεν θα καταργηθεί καμία οργανική θέση.
«Επίσης ο νόμος θα διασφαλίσει και όλα τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Άλλωστε οι ιερείς δεν είναι τυπικά δημόσια υπάλληλοι απλά πληρώνονται από την ενιαία αρχή πληρωμών» τόνισε ο κ.Γαβρόγλου.
Ο υπουργός ανέφερε ακόμη πως η συζήτηση που γίνεται στο πλαίσιο της επιτροπής για την αναθεώρηση του συντάγματος αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα που έχουν τεθεί σε σχέση με το άρθρο 3 του συντάγματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Η δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Υπέρ μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης η πλειοψηφία - «Αγκάθι» παραμένει η ακρίβεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαφθορά
Αύριο το μεσημέρι το ραντεβού με τον Ανδρουλάκη
«Κοιμισμένοι, κολυμπάμε πάντα στα δήθεν ήρεμα νερά με την Τουρκία», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός
«Νομικά αβάσιμη κοινοβουλευτική απόφαση»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Οδηγός της νέας δράσης ΕΣΠΑ για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με υψηλές επιδοτήσεις
Το Σάββατο η κηδεία του
Η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Tι είπε για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία
Τι δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
«Προσδοκία μου είναι η Ελλάδα να μπορεί πια να εξάγει τεχνογνωσία» τόνισε ο πρωθυπουργός
Το πρόγραμμα μετατρέπεται σε μόνιμη πολιτική του κράτους
«Υπάρχουν αλαζονικές συμπεριφορές, αλλά έχουν μειωθεί» σημειώνει
Όταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αθήνας γίνεται ξαφνικά κυβερνητική προτεραιότητα
«Η ΝΔ δεν είναι σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.