- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σπίρτζης: Ήσουν υπουργός του Σαμαρά - Μανιάτης: Συγχαρητήρια που είστε ο υπουργός του Καμμένου
Διαμάχη στη Βουλή
Ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη σε συνεδρίαση για τη σύμβαση παραχώρησης έκτασης του Θριάσιου σε κοινοπραξία εταιρειών προκειμένου να λειτουργήσει εμπορευματικό κέντρο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σπίρτζης απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή ανέφερε: «σας παρακαλώ ένα μέρος του ΚΙΝΑΛ να το πάρετε από τώρα στη ΝΔ να αποφύγουμε τις εντάσεις. Ο κ. Σαμαράς έχει πει τα καλύτερα για τον κ. Μανιάτη, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία μέχρι τις εκλογές. Πάρτε τους από τώρα να μην έχουμε τέτοιους τριγμούς».
Αντιδρώντας ο κ. Μανιάτης χαρακτήρισε «αθλιότητες» τις αναφορές Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Επειδή στα υπόγεια του Μαξίμου όπου καθημερινά πηγαίνετε σας ενδιαφέρει παρά πολύ το μέλλον του ΚΙΝΑΛ που αποτελεί τον στρατηγικό σας εχθρό κι αντίπαλο, θα έχει διπλάσιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές. Χαίρομαι που το λέει αυτό ένας υπουργός που συνεργάζεται άριστα 3,5 χρόνια με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο και συμμετείχε σε ένα υπουργικό με αλληλοκαταγγελίες υπουργών για αδιαφάνεια σε μυστικά κονδύλια και δεν είπατε τίποτα. Οφείλετε στοιχειωδώς να επανέλθετε στην πράξη».
Συνεχίζοντας ο κ. Μανιάτης είπε: «Μαθήματα από ανθρώπους που έκαναν καριέρα στο ΠΑΣΟΚ και τώρα δεν θέλουν καν να ακούσουν για το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουμε. Όσοι μείναμε όρθιοι προχωράμε».
Ο διάλογος που ακολούθησε:
Σπίρτζης: Ο κ. Μανιάτης στο πρόσφατο παρελθόν ήταν υπουργός του κ. Σαμαρά
Μανιάτης: Υπουργός του ΠΑΣΟΚ ήμουν, όπως άλλοι επτά συνάδελφοί μου. Εσείς είστε υπουργός του Καμμένου. Μαθήματα τέτοιου είδους δεν είναι αποδεκτά από εσάς
Σπίρτζης: Τώρα θέλετε να γίνετε υπουργός του κ. Μητσοτάκη
Μανιάτης: Έτσι κι αλλιώς την καρέκλα που κρατάτε δεν θα την ξαναδείτε γιατί τους γενίτσαρους η ιστορία τους βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είστε χαρακτηριστικό παράδειγμα γενίτσαρου. Συγχαρητήρια που είστε ο υπουργός του κ. Καμμένου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.