- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει το κρυφό ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου (video)
Δήλωση on camera της εκπροσώπου Τύπου Μαρίας Σπυράκη
«Σήμερα οι κ. Τσίπρας και Καμμένος συναντιούνται φανερά και όχι σαν χθες που τα είπαν στα κρυφά» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Και πρόσθεσε: «Για τους πολίτες, όμως, είναι αδιάφορο αν αυτός ο κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας παίζει συνεννοημένα σε ένα θέατρο παραλόγου ή αν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εκβιάζουν ο ένας τον άλλο. Το πρόβλημα είναι πως οι κ. Τσίπρας και Καμμένος προκαλούν πλέον τεράστια ζημιά στη χώρα για να παραμείνουν για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες τους, λόγω της εξουσιομανίας τους».
Σύμφωνα με φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λέσχη Ελλήνων Αξιωματικών, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας. Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί το τεταμένο κλίμα μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για ύπαρξη... plan b στο Σκοπιανό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Τι ισχύει με τα κριτήρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.