- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τριγμοί εντός ΑΝΕΛ: Ο Καμμένος φωτογραφίζει Κουίκ;
«Όσοι μας εγκατέλειψαν, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι»
Με δύο αναρτήσεις του στο twitter ο Πάνος Καμμένος έστειλε ξεκάθαρα μήνυμα σε όσα στελέχη των ΑΝΕΛ τον αμφισβητούν.
Σε απάντησή του στον Κώστα Μιχαλίτση, Γραμματέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης των ΑΝΕΛ, έγραψε: «Δεν θα ανεχτώ όμως Κώστα πια την αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά χωρίς να έχουν εκλεγεί και στα ζόρικα πήγαν απέναντι. Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα είναι μόνο για τους ζόρικους που άντεξαν. Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας...».
Και συνέχισε: «Για εσάς δεν θα γονατίσω ποτέ όσοι μας εγκατέλειψαν τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι 25 βουλευτές ούτε δημοτικοί σύμβουλοι μόνοι με τα λύτρα της προδοσίας ΕΜΕΙΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ».
Πολλοί λένε ότι φωτογραφίζει τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, αλλά και άλλους βουλευτές του, όπως τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα.
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.