Πολιτικη & Οικονομια

Παπακώστα κατά Ρουβίκωνα: «Πετάνε τρικάκια, ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό»

Τους κατηγόρησε ότι «κάνουν πολιτική σε βάρος του φορολογούμενου πολίτη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4555595.jpg
© EUROKINISI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για πολιτική «παλαιών κακών κομματαρχών» κατηγόρησε τους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Κατερίνα Παπακώστα. Μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Παπακώστα δήλωσε ότι την ενοχλεί το θέαμα «να σπάνε και να προκαλούν φθορές» και πρόσθεσε πως «το να πετάνε τρικάκια... ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό».

«Δεν έχω δικαίωμα να ζημιώνω τη χώρα μέσα από τις δράσεις μου» συμπλήρωσε η υφυπουργός.

«Έχουν επιλέξει να κάνουν πολιτική σε βάρος του φορολογούμενου πολίτη. Έχουν επιλέξει να κινούνται στα όρια του πλημμελήματος. Έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να ξαναδούμε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό» πρόσθεσε η κ. Παπακώστα διαμηνύοντας ότι «δεν έχουμε καμία ανοχή σε όποιον παραβιάζει το νόμο».

«Ο καθένας μπορεί να διακινεί τις ιδέες του ελεύθερα, εφόσον δεν θέλει να υπονομεύει τη Δημοκρατία. Ο λογαριασμός θα πηγαίνει σε όσους θέλουν να βλάψουν την εικόνα της χώρας», τόνισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, η κ. Παπακώστα επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για τα θέματα ασφαλείας λέγοντας ότι «είναι κρίμα μια παράταξη σαν τη δική μου, τη Νέα Δημοκρατία, να λειτουργεί με πρόχειρο τρόπο για να αποκομίσει οφέλη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ