- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Αφαίρεσαν τον ιό «Γεωργίου» από το λογισμικό της Ξένης Δημητρίου
Επαναλάμβανε συνέχεια την ίδια δίωξη λόγω εμπλοκης στις εντολές προγραμματισμού
Ακόμα και τα πιο προχωρημένα συστήματα νομικής νοημοσύνης, καμιά φορά παρουσιάζουν απροσδόκητες βλάβες. Πόσο μάλλον όσα βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, όπως αυτό της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου που εγκαταστάθηκε με την ανάληψη της θέσης της.
Όπως φάνηκε μετά την τελευταία απόφασή για μια ακόμα ματαξαναπαραπομπή της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σε δίκη χωρίς να έχουν προκύψει νέα επιβαρυντικά στοιχεία, η εντολή «Katadikaste_Georgiou_Na_Deiksoume_Oti_Itan_Ola_Kala_To_2009» προκάλεσε εμπλοκή στο σύστημα.
Συγκεκριμένα, η εντολή των προγραμματιστών που συμπεριλαμβάνονταν στο λογισμικό, δεν μπορούσε να κλείσει μετά την εκτέλεσή της και παρέμενε ενεργή. Με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνεται σε διαρκή «λούπα» η ίδια δίωξη χωρίς αποτέλεσμα.
Το «bug» προκαλούσε τεράστια προβλήματα αφού οι διαρκείς διώξεις για το ίδιο θέμα, όχι μόνο γελοιοποιούσαν στα μάτια τρίτων την δικαιοσύνη αλλά επανέφεραν στην δημοσιότητα και τα στοιχεία για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή, θυμίζοντας ξανά το θέμα. Δηλαδή ο ιός «Γεωργίου» έφερνε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.
Όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, εισήχθη για «debugging» στο εργαστήριο σήμερα το πρωί. Ήταν σε καλή διάθεση αν πολύ συχνά μέσα στην ομιλία της επαναλάμβανε ξαφνικά τη φράση «αναίρεση απαλλαγής Γεωργίουουου…», «αναίρεση απαλλαγής Γεωργίουουου…»
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.