- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το νέο ΘΕΛΩ στην καμπάνια του Ποταμιού
«Θέλω να βρεθεί το χουλιγκανάκι που έστειλε την 19χρονη στο νοσοκομείο. Και ο Παύλος θα ήθελε…»
Το Ποτάμι προβάλλει το νέο «ΘΕΛΩ» στο πλαίσιο της φθινοπωρινής του καμπάνιας ενόψει και του συνεδρίου του Νοεμβρίου. Ένα «ΘΕΛΩ» για τους ανήλικους παραβάτες, το πανεπιστημιακό άσυλο και τις καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.
Δείτε το ΘΕΛΩ και το κείμενο που το συνοδεύει:
«Για τους ανήλικους παραβάτες έχουμε προτείνει ο λογαριασμός απο τις καταστροφές τους στη δημόσια περιουσία να πηγαίνει στις οικογένειές τους. Όπως έκανε ο Κάμερον στην Αγγλία το 2012»
Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τους μπαχαλάκηδες που βανδαλίζουν τις πόλεις μας, τρομοκρατούν πολίτες και αφήνουν πίσω τους στάχτες και ερείπια. Η κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου από συμμορίες κουκουλοφόρων, οι καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, η ατιμωρησία των βανδάλων έχουν δημιουργήσει γερές βάσεις ανομίας σε πολλές περιοχές της χώρας. Αποτέλεσμα οι πολίτες να νιώθουν μόνοι και απροστάτευτοι.
Η θεωρία του «σπασμένου παράθυρου» δυστυχώς δίνει πικρούς καρπούς στη χώρα μας. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία, αυτοί που έκαιγαν χθες έναν κάδο στην Στουρνάρη, την επόμενη καίνε ένα τρόλεϊ ή μία μηχανή. Και αυτοί που χθες πετούσαν μια μολότωφ, τώρα χτυπούν με φωτοβολίδες ευθείας βολής. Με θύματα πολλές φορές ανυποψίαστους πολίτες, όπως η 19χρονη στο Αγρίνιο. Η πολιτεία πρέπει να πάψει να κανακεύει αυτούς που απειλούν τη ζωή, την περιουσία και την ασφάλεια των πολιτών.
Για τους ανήλικους παραβάτες έχουμε προτείνει ο ο λογαριασμός απο τις καταστροφές τους στη δημόσια περιουσία να πηγαίνει στις οικογένειές τους. Όπως έκανε ο Κάμερον στην Αγγλία το 2012. Γιατί ο χουλιγκανισμός πρέπει να τελειώσει και στα γήπεδα και στις γειτονιές και στα πανεπιστήμια. Αυτοί που καταστρέφουν, να ξέρουν ότι θα κληθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.