- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού για τον συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκο.
«Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκος, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δημόσιο κάλεσμα για ένταξη στην ΝΔ βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού. Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;
Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;»
Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6, απαντώντας μεταξύ άλλων στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: "Ακροδεξιά δεν υπάρχει στη ΝΔ, λαϊκίστικη και δημαγωγική ακροδεξιά είναι το κόμμα του κ. Καμμένου. Είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε".
O Τάκης Θεοδωρικάκος aπέκλεισε το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Συγκεκριμένα, δήλωσε το εξής: "Οποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή.
Δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Όσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές. Με το Ποτάμι και τα στελέχη του έχουμε σε πολλά θέματα συγκλίνουσες απόψεις. Το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαίου, γιατί, διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή. Ολοι λοιπόν πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα".
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογή της στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.