- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού για τον συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκο.
«Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκος, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δημόσιο κάλεσμα για ένταξη στην ΝΔ βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού. Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;
Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;»
Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6, απαντώντας μεταξύ άλλων στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: "Ακροδεξιά δεν υπάρχει στη ΝΔ, λαϊκίστικη και δημαγωγική ακροδεξιά είναι το κόμμα του κ. Καμμένου. Είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε".
O Τάκης Θεοδωρικάκος aπέκλεισε το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Συγκεκριμένα, δήλωσε το εξής: "Οποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή.
Δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Όσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές. Με το Ποτάμι και τα στελέχη του έχουμε σε πολλά θέματα συγκλίνουσες απόψεις. Το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαίου, γιατί, διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή. Ολοι λοιπόν πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα".
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου προανήγγειλε την επέκτασή του
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, η συλλογική ηγεσία είναι βαθιά αριστερή επιλογή» σημείωσε η Ρένα Δούρου
«Ε, δεν μπορεί ο Τσίπρας να προσπαθεί να βγάλει ολόκληρο τον λαό ότι πάσχει από αμνησία» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
«Η μόνη ρεαλιστική λύση στις εθνικές εκλογές είναι η αυτοδυναμία»
«Δεν υπάρχει μαγική λύση» για την ενέργεια, το μήνυμα Φον ντερ Λάιεν
Τι θα είχε συμβεί αν εκείνη την Κυριακή η Ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά;
Ο αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθούν τα έργα και το μήνυμα Χαρδαλιά
Ο Αλέξης Τσίπρας αγνοεί για μια ακόμα φορά βασικά πράγματα
Σε ποιο ποσό «κλειδώνει» το μηνιαίο voucher για τρόφιμα - Τι δήλωσαν Μιχαηλίδου και Καφούνης
Ποιες αλλαγές εξετάζει το υπουργείο
Τι πρέπει να τσεκάρουν οι δικαιούχοι για να μην καθυστερήσει η πληρωμή
Όλες οι αλλαγές που έρχονται με το νομοσχέδιο
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.