Πολιτικη & Οικονομια

Κοχύλι έδωσε στο ΑΠΕ την είδηση για την ακύρωση μείωσης των συντάξεων

Το βρήκε δημοσιογράφος δίπλα σε πηγή στα γραφεία

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ape.jpg

Τέλος στο θρίλερ γύρω από τις περικοπές των συντάξεων έδωσε τελικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων με αποκλειστική δήλωση που εξασφάλισε. Την οριστική απάντηση έδωσε ένα ευμεγέθες κοχύλι που βρήκε συντάκτης δίπλα σε πηγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ο συγκεκριμένος συντάκτης πλησίασε το κοχύλι στο αυτί του, εκτός από τους συνηθισμένους ήχους της θάλασσας, κατάφερε να ακούσει και τα λεγόμενα της πηγής, που το κοχύλι είχε κρατήσει μέσα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι θεσμοί «βαμμένοι σαν επενδυτές που περιμένουν να βάλουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα» -δηλαδή στα χρώματα του Braveheart, σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ του ΑΠΕ– εγκατέλειψαν όλες τις αντιρρήσεις τους και έγιναν ξαφνικά ενθουσιώδεις υποστηρικτές της ιδέας να καταργηθεί η περικοπή των συντάξεων που είχε ψηφιστεί.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το κοχύλι - πηγή του Αθηναϊκού Πρακτορείου, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι το ενεχόμενο αύξησης των συντάξεων, αφού είναι κάτι που επιτρέπει πλέον η αλματώδης ανάπτυξη της οικονομίας.

Τέλος – πάντα σύμφωνα με το ΑΠΕ – σε άλλες τους δηλώσεις οι θεσμοί χαρακτήρισαν «υποδειγματικό» το κέντρο κράτησης προσφύγων στην Μόρια, διεψεύδοντας όλους εκείνους που μιλούν για «κολαστήριο» αμφισβητώντας την ικανότητα της κυβέρνησης.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ