Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος: «Αναγκαία και εφικτή» η έξοδος από την κρίση

Υποστηρίζει σε άρθρο του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47472-98211.jpg

Ο Σεπτέμβριος έρχεται με ΔΕΘ και με μεγάλες αξιώσεις για την κυβέρνηση ώστε να μπει η χώρα στην τελική ευθεία για την οριστική έξοδο από την κρίση, όπως εκτιμά σε άρθρο του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της δικομματικής κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο άρθρο το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει ότι «πρέπει να συσπειρωθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας γύρω από το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που θα ξανακάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη και ισότιμη μέσα στην Ευρώπη».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσθέτει ότι «η οριστική έξοδος από την κρίση είναι και αναγκαία και εφικτή, το πρώτο δε στοιχείο που περιλαμβάνει είναι η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και η αποκατάσταση αδικιών που έγιναν πάνω στη μάχη της εθνικής επιβίωσης».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο «το ΠΑΣΟΚ που σήκωσε ένα τεράστιο βάρος και πίκρανε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής του βάσης για να αποτραπούν πολύ χειρότερες εξελίξεις, έχει πλήρη συνείδηση της πολυεπίπεδης προσπάθειας που πρέπει και πάλι να κάνει με στόχο την πολιτική σταθερότητα και την εθνική ενότητα προφανώς χωρίς νέα δημοσιονομικά μέτρα που δεν αντέχει κανείς και με ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πιο αδύναμων».

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY