- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σπυράκη: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά της ΝΔ
Στον απόηχο δημοσιεύματος της εφημερίδας Documento που θέλει συγγενικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να έχει συνεργαστεί με τον Αριστείδη Φλώρο
Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.
Η τοποθέτησή της ήλθε στον απόηχο δημοσιεύματος της εφημερίδας Documento που θέλει συγγενικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να έχει συνεργαστεί με τον Αριστείδη Φλώρο, το 2012, πριν έρθουν στην επιφάνεια οι παράνομες δραστηριότητες Φλώρου.
Η κ. Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».
Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι το δημοσίευμα αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκιση.
Σημείωσε ακόμα ότι αποσιωπάται σκόπιμα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης ΝΔ.
«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ και σημείωσε πως ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αλλάζει φέτος και πώς υπολογίζεται
Βασικό σημείο του ν/σ η θεσμοθέτηση εκλογής αιρετών «σε ένα γύρο»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην εξέλιξη του έργου του Ελληνικού
Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον ιδρυτή του σε ειδική εκδήλωση στο Καλέντζι Αχαΐας
Απόφαση Παπασταύρου για υπαγωγή νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα
Με τον νέο Κανονισμό θεσπίζεται ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
«Tα χαμηλότερα στρώματα της χώρας μένουν έρμαια της εξάρτησης από την εκάστοτε κυβέρνηση», τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Τι αλλάζει από 1ης Ιουλίου και τι όχι
Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα
16 χρόνια από την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε "πολιτικό σκάνδαλο"»
Έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια
«Δεν ξαναγράφετε η ιστορία κ. Πιερρακάκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη παρέμβασή του στη Βουλή
Κάνει λόγο για «δόλια κίνητρα και μια γνωστή συνταγή»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «πυρά» κατά της κυβέρνησης, με τον υπουργό Οικονομικών να δηλώνει «μπερδεμένος» από τα όσα άκουσε
Επιτέλους θα μιλήσουμε για τις ανισότητες και τα χρέη;
Τι δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την αμνηστία πολιτικών εγκλημάτων
Στο διεθνές συνέδριο «Shaping the Future of Shipping», ο υπουργός Ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.