Πολιτικη & Οικονομια

Κυρανάκης : «Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα που νιώθεις στεναχώρια, είναι να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς»

Το μήνυμα του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ στα νέα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kiranakis1.jpg

Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2018, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης στέλνει το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά.

«Μια τέτοια μέρα που βγαίνουν οι βάσεις και η αγωνία τελειώνει, δεν θέλω να μείνω στα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Είναι έτσι κι αλλιώς η δική τους μέρα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όσους δεν πέτυχαν το στόχο τους.

Η ζωή δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζει. Αν είσαι 18 ετών και πιστεύεις ότι έχεις χάσει το τραίνο για τους στόχους σου, είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Τίποτα στη ζωή σου δεν θα κριθεί από το αν πέρασες ή δεν πέρασες σε ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Τίποτα απολύτως. Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα που νιώθεις στεναχώρια, είναι να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς. Και όταν σηκωθείς, να κοιτάξεις μακρυά. Να δεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα.

Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις εκεί. Εσύ πρέπει να τους βρεις, όχι το σύστημα εκπαίδευσης της χώρας. Το μόνο που χρειάζεσαι σε όποιο ταξίδι διαλέξεις, είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να κυνηγάς τα όνειρά σου. Και να μην τα παρατάς ποτέ».

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ