- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρανάκης : «Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα που νιώθεις στεναχώρια, είναι να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς»
Το μήνυμα του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ στα νέα παιδιά
Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2018, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης στέλνει το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά.
«Μια τέτοια μέρα που βγαίνουν οι βάσεις και η αγωνία τελειώνει, δεν θέλω να μείνω στα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Είναι έτσι κι αλλιώς η δική τους μέρα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όσους δεν πέτυχαν το στόχο τους.
Η ζωή δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζει. Αν είσαι 18 ετών και πιστεύεις ότι έχεις χάσει το τραίνο για τους στόχους σου, είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Τίποτα στη ζωή σου δεν θα κριθεί από το αν πέρασες ή δεν πέρασες σε ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Τίποτα απολύτως. Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα που νιώθεις στεναχώρια, είναι να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς. Και όταν σηκωθείς, να κοιτάξεις μακρυά. Να δεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα.
Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις εκεί. Εσύ πρέπει να τους βρεις, όχι το σύστημα εκπαίδευσης της χώρας. Το μόνο που χρειάζεσαι σε όποιο ταξίδι διαλέξεις, είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να κυνηγάς τα όνειρά σου. Και να μην τα παρατάς ποτέ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.