Πολιτικη & Οικονομια

Γ. Στουρνάρας: Τον Νοέμβριο η συζήτηση για το χρέος

 Με προϋπόθεση την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47154-97756.jpg

Τον Νοέμβριο η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και εφόσον τα προσωρινά στοιχεία δείξουν ότι η Ελλάδα μπορεί να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα για το 2013, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ανάμεσα στα άλλα, ο υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι δεν μπορούν να γίνουν άλλες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τη στιγμή μάλιστα που το Δημόσιο έχει περιθώρια μείωσης δαπανών σε ορισμένους τομείς. Ο κ. Στουρνάρας προσθέτει ότι ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές «θα δυσχέραιναν» την κατάσταση», προκαλώντας «καθυστέρηση», αναφέρει ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση από την κριτική που του ασκούν βουλευτές της συμπολίτευσης καθώς έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού, ενώ χαρακτηρίζει «άψογη» τη σχέση του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY