- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αδ. Γεωργιάδης: Δικό του εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο θέλει να διορίσει ο Τσίπρας
«Θα πουλήσει διχασμό, πόλωση, ακροδεξιά»
Τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον realfm 97,8, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «θα πουλήσει διχασμό, πόλωση, ακροδεξιά», υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας σπεύσει να διαλέξει δικό του εισαγγελέα για την επόμενη τετραετία.
«Ο κ. Καμμένος είπε πως θα δούμε εάν σε λίγο καιρό θα είναι εδώ βουλευτές της ΝΔ. Σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι πίσω από τα σίδερα, είπε. Ο κ. Καμμένος είναι μέλος της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να διαλέξει εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θέλει να προλάβει να έχει έναν δικό του εισαγγελέα για την επόμενη τετραετία. Αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Άρα έχουμε ευθεία παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Γενικά στις δημοκρατίες υπάρχει ένας ιερός κανόνας που λέει ότι ποτέ τα μέλη της εκτελεστικής εξουσίας δεν μπορούν να μιλούν για θέματα που διερευνά η δικαιοσύνη. Επί ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το εντελώς αντίθετο» εξήγησε.
«Δεν μπορεί να κλείσει η πληγή που άνοιξε στη χώρα το 2010. Ξεχνάτε ότι πριν το 2010 κυβερνούσαν ο Καμμένος, ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη, ο Κοτσακάς. Με ενόχλησε πολύ η στοχοποίηση του Παπαδήμου. Ο κ. Τσίπρας ξεχνάει ότι ο κ. Κύρκος είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ξενοφώντα Ζολώτα που ήταν τραπεζίτης. Το 2012 έχει γίνει χαμός στην Ελλάδα για το PSI. O κ. Τσίπρας έλεγε τότε ότι θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον Βενιζέλο. Τι κάνεις από όσα είπες; Απολύτως τίποτα. Όχι μόνο δέχεσαι το PSI αλλά στέλνεις τους δικηγόρους του Ελληνικού δημοσίου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Δεν πρέπει να πας να πεις την επόμενη μέρα λέμε και ένα συγγνώμη για όσα σας λέγαμε το 2012. Αντί να κάνει αυτό βγαίνει και βρίζει τον Παπαδήμο που έφαγε βόμβα» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.