- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρ. Καραγιαννίδης: «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια ομάδα ελεεινών ανθρώπων»
«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κουβέντα μαζί της»
«Εξαιρετικά σωστή» χαρακτήρισε ο Χρήστος Καραγιαννίδης την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρχουν αυτές τις ημέρες στελέχη του κόμματος στα πάνελ των τηλεοπτικών καναλιών.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, «το σύνολο της αντιπολίτευσης προέβη σε κανιβαλισμό», στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που σάρωσε τα πάντα στην Ανατολική Αττική, προκαλώντας τον θάνατο 91 ανθρώπων.
«Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων στο πολιτικό πεδίο αυτήν τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ελεεινών» ανέφερε, διευκρινίζοντας: «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια ομάδα ελεεινών ανθρώπων με τον πιο ελεεινό αυτών να ηγείται αυτής της παράταξης και δεν μπορεί να γίνει κουβέντα».
Υπάρχουν κανάλια που λένε ψέματα
Ο κ. Καραγιαννίδης υποστήριξε ότι υπάρχουν κανάλια που εμφανίζουν «ψεύτικους εθελοντές διασώστες» και δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας.
«Ένας είπε ψευδώς ότι "τους αφήσαμε νηστικούς". Δεν μπορεί να γίνει κουβέντα, καθώς σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βάζει τη γυναίκα του να γράψει μια ψεύτικη επιστολή» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Καραγιαννίδης ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στη δασοπυρόσβεση και στον προσανατολισμό της Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να γίνουν πολλά περισσότερα στον τομέα της πρόληψης, ώστε «να γλυτώσουμε από μελλοντικές καταστροφές».
Καμία προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης
Επιπλέον, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν διαχειρίζομαι επικοινωνιακά τον θάνατο 91 ανθρώπων», υπογραμμίζοντας πως «στη δική μου λογική δεν πέφτει ως αντίβαρο τον Σεπτέμβριο να πούμε πολλά θετικά πράγματα».
«Θα τα πούμε γιατί ήταν προγραμματισμένο να τα πούμε, αφού δεν είχε κανείς στο μυαλό του τι θα μπορούσε να συμβεί» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει «να προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε το κλίμα που είναι βαρύ εξαιτίας της καταστροφής».
«Το κλίμα θα αντιστραφεί αν η ισχύς του νόμου γίνει πράξη για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 100 χρόνια. Αυτό θα δείξει ότι βάλαμε μυαλό, και εμείς ακόμα» κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.