Πολιτικη & Οικονομια

Δ. Τσιόδρας: «Ο κ. Τσίπρας στήνει προεκλογικό αφήγημα πουλώντας ξανά, φύκια για μεταξωτές κορδέλες»

Σχετικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
potami.jpg

Ανακοίνωση για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο, εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας

«Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια. Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με δεσμεύσεις ως το 2060, με προψηφισμένα μέτρα ως το 2020, με αποφάσεις για πρωτογενή πλεονάσματα που δεν έχει πετύχει καμία χώρα στον κόσμο, με αυξημένη τρίμηνη εποπτεία της χώρας, επιμένει να κάνει λόγο για καθαρή έξοδο.

Για το μόνο που δεν μίλησε είναι αυτό που έχει απόλυτη κι επείγουσα ανάγκη η χώρα: Πώς θα έρθει ανάπτυξη. Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές.

Αντί γι' αυτό αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο πώς θα ενισχύσει το δίπολο με τη ΝΔ, ποντάροντας στο γνώριμό του γήπεδο της πόλωσης και του διχασμού.

Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα ποσοστά του στις εκλογές».

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY