- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποτάμι για Καμμένο: Χαϊδεύει το ακροδεξιό ακροατήριο, ενώ απολαμβάνει την υπουργική εξουσία
«Η στάση του κ. Καμμένου είναι για άλλη μια φορά οπορτουνιστική»
Επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο με αφορμή τα όσα δήλωσε για το Σκοπιανό στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εξαπολύει το Ποτάμι χαρακτηρίζοντας τη στάση του «οπορτουνιστική».
«Tα πατριωτικά θέματα είναι υπεράνω κομμάτων και δεν πρέπει να θυσιάζονται στα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες. Η στάση του κ. Καμμένου είναι για άλλη μια φορά οπορτουνιστική. Συνεχίζει να χαϊδεύει το ακροδεξιό εθνικιστικό ακροατήριο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπουργική εξουσία», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του και σημειώνει ότι «η ευθύνη βέβαια είναι του κ. Τσίπρα που επιτρέπει στον υπουργό Άμυνας να σαμποτάρει μια συμφωνία που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών».
«Το Ποτάμι θα παραμείνει αταλάντευτο στη θέση του για την εξεύρεση λύσης. Αυτή είναι η υπεύθυνη και πατριωτικά ωφέλιμη στάση ιδιαίτερα αυτή την στιγμή που η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τις κλιμακούμενες απειλές του Ερντογάν. Περιμένουμε το κείμενο της συμφωνίας για να τοποθετηθούμε διεξοδικά», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.