Πολιτικη & Οικονομια

ΔΝΤ: O χρόνος πια είναι πολύ λίγος αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται

Προκειμένου να προλάβει το Ταμείο να συμμετέχει με χρηματοδότηση

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzeri.jpg

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, επισήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ότι «ο χρόνος πια είναι πολύ λίγος» για να προλάβει το Ταμείο να συμμετέχει με χρηματοδότηση, αλλά όπως είπε οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους Ευρωπαίους και τις ελληνικές αρχές.

Επανέλαβε ότι χρειάζεται ελάφρυνση για το χρέος η οποία θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητά του και ότι το Ταμείο κάνει ότι καλύτερο σε ότι αφορά τις μακροοικονομικές του προβλέψεις.

Ο Τζέρι Ράις ξεκαθάρισε ότι ακόμα και αν το Ταμείο δεν μετέχει με χρηματοδότηση, θα συνεχίσει να εμπλέκεται με την Ελλάδα, μέσω του μεταμνημονιακού ελέγχου και του «άρθρου 4». Δεν έχουμε δώσει χρήματα στην Ελλάδα για κάποια χρόνια αλλά και πάλι  προσπαθούμε να βοηθήσουμε το μέλος μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY