- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ευτυχώς, πήγε η καρδιά μας στη θέση της
Καθοριστική υπήρξε η συμβολή των τηλεοπτικών μέσων στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Καθοριστική υπήρξε η συμβολή των τηλεοπτικών μέσων στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της απαγωγής, τηλεοπτικά συνεργεία εγκαταστάθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας, από όπου με συνεχή έκτακτα δελτία ειδήσεων μετέδιδαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως πληροφορία. Χάρη σε αυτή την κινητοποίηση κατέστη δυνατόν να πληροφορηθούν οι τηλεθεατές, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ότι έξω στο Καβούρι έβρεχε κι έκανε ψοφόκρυο. Η σκηνή της απαγωγής προβλήθηκε επανειλημμένα σε καρτούν και δραματική αναπαράσταση, όπου πρωταγωνιστούσε ένα ζευγάρι παπούτσια. Η μουσική επένδυση της σκηνής της απαγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες σε DVD.
Τηλεοπτικά συνεργεία έσπευσαν επίσης σε σημεία όπου είχαν συμβεί κατά το παρελθόν άλλες απαγωγές, για να μεταδώσουν από εκεί αποκλειστικές εικόνες πεζοδρομίων, σημάτων τροχαίας και παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Παράλληλα υπήρξαν εμβριθείς αναλύσεις που συσχέτιζαν το πρωτοφανές γεγονός της απαγωγής με το πανεπιστημιακό άσυλο, την ορκωμοσία Ομπάμα και το αεροπορικό ατύχημα στη Νέα Υόρκη. Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως ήταν του MEGA, το οποίο ήταν το πρώτο που μετέδωσε ότι μετά την απελευθέρωσή του ο επιχειρηματίας έφαγε κοτόσουπα. Tην είδηση μετέδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος ντυμένος στρουμφάκι.
Οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους δράστες της απαγωγής στους χώρους του αντιεξουσιαστικού χώρου και διερευνούν πιθανές διασυνδέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, το Συμβούλιο της Επικρατείας και πιθανόν ακραίες αυτονομημένες ομάδες του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.