Πολιτικη & Οικονομια

Κούλογλου: Δώσαμε λάθος υποσχέσεις για ΔΕΗ και αυταπάτη η κατάργηση μνημονίου

«Ο Τσίπρας είχε αυταπάτες...»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2033717.jpg
EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στην ερώτηση αν ήταν αυταπάτη η υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα άρθρο, ο κ. Κούλογλου απάντησε: «Ήταν μεγάλες αυταπάτες και αυτές οι αυταπάτες οδήγησαν σε αυτές τις υποσχέσεις (σ.σ. για περικοπές και ιδιωτικοποιήσεις).

Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ σχετικά με το αν αυτές οι αυταπάτες αποτελούν παρελθόν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Νομίζω ότι, όπως έχετε καταλάβει, έχουν λήξει οι αυταπάτες».

Ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε, ακόμα, λάθος την υπόσχεση ότι δεν θα πωληθούν λιμάνια, μονάδες της ΔΕΗ και άλλα. «Όταν δεν μπορείς να το υλοποιήσεις δεν το υπόσχεσαι γιατί, αν το κάνεις, το υφίστασαι κιόλας», παρατήρησε ο κ. Κούλογλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, «εάν μειωθούν σκέτα οι συντάξεις (σ.σ. χωρίς αντισταθίσματα) είναι πρόβλημα», αν και, όπως υποστήριξε, «εάν δεν είναι το ΔΝΤ στο πρόγραμμα, το αφορολόγητο και η περικοπή συντάξεων μπαίνει ξανά σε διαπραγμάτευση γιατί αυτά τα ζήτησε το ΔΝΤ».

«Ο Σαμαράς το βράδυ των εκλογών, όταν πήρε την εξουσία, το ίδιο βράδυ έκανε τη μεταστροφή. Ο Τσιπρας προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση. Ο Σαμαράς ήξερε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, ο Τσίπρας είχε αυταπάτες, αυτό είναι διαφορετικό» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY