Πολιτικη & Οικονομια

Ντιμιτρόφ: Όσο πλησιάζουμε σε λύση τόσο πιο πολλές δυσκολίες συναντάμε

«H συνάντηση ήταν παραγωγική», λέει ο ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dimitr.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, χαρακτήρισε «παραγωγική» τη σημερινή συνάντηση στην Βιέννη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

«H συνάντηση ήταν παραγωγική, επιτεύχθηκε σχετική πρόοδος, με την έννοια ότι υπάρχουν θέματα που είναι δύσκολα και στα οποία υπάρχουν ακόμα διαφορές» ανέφερε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους της ΠΓΔΜ.

«Εργαστήκαμε στη λογική του τι είναι το πιο σημαντικό για την Ελλάδα, τι είναι το πιο σημαντικό για τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και αν μπορούμε στον συμβιβασμό προς τον οποίο κινούμαστε να καλύψουμε αυτά τα δύο πράγματα. Εν τω μεταξύ, δεν συνιστά έκπληξη ότι όσο πιο κοντά πλησιάζουμε σε μία απτή λύση πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια, δεν είναι παράξενο πως όσο πιο ανοιχτά και πιο συγκεκριμένα προχωράμε προς τη λύση, τόσο οι δυσκολίες βγαίνουν όλο και περισσότερο στην επιφάνεια» πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY