Πολιτικη & Οικονομια

Ψήνοντας ομοφυλόφιλους γιόρτασε ο Αμβρόσιος την αθώωσή του!

Έστησε καζάνια και χόρεψε του χριστιανικά δημοτικά τραγούδια γύρω από τις φωτιές

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
amvrosios.jpg
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων ποζάρει πανηγυρίζοντας με ένα «συμβολικό» θύμα του

Την ελευθερία του να επιτίθεται και να σκοτώνει αργά και βασανιστικά τους ομοφυλόφιλους με όποιο τρόπο επιθυμεί, γιόρτασε αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με ένα τρικούβερτο γλέντι σε κτήμα της Εκκλησίας έξω από το Αίγιο.

Στο κέντρο του χώρου όπου διεξάγοταν το πάρτυ, είχαν στηθεί μεγάλα καζάνια όπου μέσα τους είχαν τοποθετηθεί ομοφυλόφυλοι που έβραζαν αργά και βασανιστικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Αμβρόσιο να δει το όνειρό του να πραγματοποιείται – επιτέλους με την ευλογία του νόμου.

Πάντως στους ελάχιστους που εξέφρασαν κάποιο σκεπτικισμό διερωτόμενοι αν πρόκειται για κάπως επιθετική επιλογή, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας απάντησε ότι κάτι τέτοιους «αγαπούληδες» εκείνος τους τρώει για πρωινό και ότι αυτός είναι ο τρόπος του Θεού να τους θεραπεύσει.

«Επίσης το κάνω συμβολικά» πρόσθεσε, «για να δουν όλοι αυτοί πώς θα είναι στην κόλαση που θα καταλήξουν με βεβαιότητα»


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ