- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουλευτής του Λεβέντη ο «αρνητής» της εφόδου στην Τούμπα - «Δεν το είδε κανένας το πιστόλι»
Ο Αριστείδης Φωκάς εκλέγεται στη Β' Θεσσαλονίκης
O βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς είναι ο μόνος που δεν είδε τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπα φέροντας όπλο.
«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή», είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε, «δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του».
Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 106,4 είπε ότι ο πρόεδρος «της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90' μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λέπτα ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα».
Σύμφωνα με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων το διαιτητικό τρίο του αγώνα της Κυριακής ήταν «εντεταλμένοι χειρούργοι». «Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ» πρόσθεσε αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει το κατεστημένο παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.